Sobota, 24. Septembra 2011, 19:26
Caute, ja sa pripajam do tejto temy mam podobny problem so startovanim na 330D. Neviem 100% vylucit ze je to v baterke. Nemam k dispozici dalsiu baterku rovnakej kapacity. Skusal som s kamosovho citrona c4, ktora ma o par clankov menej ale ani tuk to nespravilo. Ani znovunabijanie baterky nic neriesi. Stalo sa to tak, ze vypol som po par minutovej jazde auto len vybrat prachy do bankomatu. Potom zacal este starter trosku tocit ale strasne pomaly az chcipol. Odvtedy len nieco pocut ako jemne zahuci niekde v palubovke. Pastorok ani netukne. Preskusal som vsetky poistky aj tie 30A pod kapotou v lavej krabicke. neviem kde sa nachadza rele startera ak poradite vyskusam aj to.
To kubo ako si zistil ze starter je OK.
A halzu nakoniec: Ked som zatvaral kapotu tak som na nej nasiel prilepeny velky rozlomeny magneticky disk s priemerom asi 10Cm hrubky asi 1cm a 2cme vnurotnou dierou. Bol uz rozkruseny a nasiel som zneho asi polu po kuskoch. Rozmyslam je to suciastka niekde z motoroa??? neviem odkial sa zobrala ale mal som to poprilepovane po celom kufri.