... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kens napísal:Caute rozmyslam o kupe bmw 320d 100kw chcem sa opytat ci je ten motor spolahlivy? a ak nie ake mate vyhrady vy k nemu...cim viac komentarov a skusenosti tym lepsie...Dakujem
kens napísal:Kukam že aj ty máš 320d chcem sa opýtať čo si menil na motore alebo ide zatiaľ ok či ani nie? Mám golfa 4 tdi a jeden mi ho chce vymeniť za 320d 100kw a tie auta sú pre mňa snom...
BrunoSoprano napísal:
no nemeň :)))) ja som mal 1,9TDI WW Golf 110koňoví, staré zlaté časy :) , až lúto mi je za ním, nesprav tú istú chybu,čo ja BMW 320D E46 je celkovo nezpolahlivé auto, najskor sa ti dojebú silenbloky na motore, potom ramená, potom zadná náprava uchytenie, potom ti odíde,Bosch VP 44 bosch čerpadlo za 1500€ , potom spojka a zotrvačník, potom turbo, neskôr tlmiče,potom renenica,centrálna jednotka, okolo 250000km, ti ztuhne servo, + riadenie K.O, čiže keď si to prerátam, čo som za 100 tisíc km vrazil do traktora 320d e46 100kw, mohol som si ísť rovno kúpiť bmw 320D E90 alebo 525D , 530D e60 . nerozmýšlal som a teraz namiesto nového bmw mám starú chrapinu, čo má už všetko vymenené a nakoniec začala ešte aj hrdzavieť.(skontroluj koroziu pod umelými krytmi podbehov, musíš ich dať dole a pod podblatníkmi. ) E46 bude určite hrdzavá , taktieťž velké mínus oproti vw golf 4,krorý má pozinkovanú celú kasňu.
VW golf 4 TDI je kvalitnejšie a ovela spolahlivejšie auto ako 320d 100kw E46.Golf ma doviezol kam som chcel a 320d ťa nehá vštychu... na 320d aute je akurát dobré to,že je to zadný náhon., má nádherná dizajn aj interiér krajší ako E90 a komfortnejšie a športovejšie a výkonnejšie ako VW ale ,čo sa týky kvality a spolahlivosti ,tak je to šrot oproti VW . Moja osobná skúsenosť