... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Matkoo napísal:Ahoj, je to klimakompresor...
Inak mas zeleny motor, netecie ti nahodou antifreeze z chladenia?
Co znamena lenive? Pocitil si nejaku zmenu?
Ci ti smyka spojak zistis tak, ze pri pridavani ti rastu otacky motora neumerne k rychlosti rychlosti.
Najlepsie to uvidis v strmom kopci.
TomNR napísal:ide az do omezovaca? by som tipoval na palivovy filter...
H@wk napísal:To ze spojka zabera az takmer pri vrchu mam aj ja .. no len neviem mne sa rozbieha celkom v pohode..
Kolko moze stat nova spojka + vymena ... ?
H@wk napísal:Kamos robi v servise (nie bmw) tak zistimasi budem coskoro menit aj ja
//kazdopadne .. na autokelly vidim
spojková sada VALEO Premium 264,88 €
alebo
3 dílná spojková sada LUK 206,19 €
Hardy spojky tam nevidim .. ale pouzita na Norik je za 25e http://www.norik.sk/cid/447/Hardy-spojka
Ico2311 napísal:
Nasiel som to aj ja , len som nevedel ci je to dobra znacka ... Ale aj tak dik za namahu ... Tebe to ide ako ,ide ti do tahu hned,popripade sa opytam hrabe ti to pekne ?Mne to nechce ani na jednotke ... (samozrejme ASR vypnute) ....
patres napísal:Palivovy filter je zospodu za vodicovim sedadlom, alebo tak v strede medzi soferovim a zadnym sedadlom. Bude zakryty umelym plastom na 2 sroboch a je to take velka strieborna tuba
H@wk napísal:No sa priznam ze ja moc nehrabem nemam auto na predvadzanie, ale aj hej par krat sa mi stal oze zahrabal ked som prirychlo pustil spojku.. no tiez sa mi zda ze ju bude treba menit .. moje auto ma teraz okolo 181 000 km neviem kedy sa ma "normalne" menit..
Ico2311 napísal:
Ale vidis , aspon ti to prehrabne, lenze mne nic absolutne, dokonca ani na strku,ja tiez inak nehrabcujem , ale nedalo mi a chcel som to vyskusat ... a zistil som ze je STRASNE lenive... Ja mam nabehane poctive km 144.000 a tiez neviem kedy sa co meni ... Skusim pohladat intervaly vymien napr. rozvod ma strasne zaujima... Ty mas asi tiez remen este ze?
Ico2311 napísal:
Ale vidis , aspon ti to prehrabne, lenze mne nic absolutne, dokonca ani na strku,ja tiez inak nehrabcujem , ale nedalo mi a chcel som to vyskusat ... a zistil som ze je STRASNE lenive... Ja mam nabehane poctive km 144.000 a tiez neviem kedy sa co meni ... Skusim pohladat intervaly vymien napr. rozvod ma strasne zaujima... Ty mas asi tiez remen este ze?