... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PetoK napísal:Nejde o to že či to vyrába čínan... ale podľa foto zadnej strany velmi silne pochybujem o kvalite prevedenia a vlastnostiach... však si to niekto kúpte a uvidíme...
alfi666 napísal:Zvukova kvalita bude zrejme biednejsia (S/N ratio 80db), ale obraz to ma urcite slusny (LCD 800x480 podsvietene LED ktore sa pouziva aj v omnoho drahsich pristrojoch)
Teda - ak je niekto polohluchy a nejaky ten slabsi sum mu nevadi, tak by sa toho nemusel obavat
efendy napísal:No však práve to. Jedinú výhodu má to rádio že má celkom dobrý vzhľad ktorý pasuje do E46.
Keby stálo 150, najviac 200eur (!!) , ako všetky ostatné čínske rádiá (napr. EONON) so 7" displejom, GPS, Bluetooth, TV, ... tak by som to možno aj kúpil.
Ale za 650eur![]()
To radšej niečo kvalitnejšie , napríklad Pioneer AVH-P3100DVD za 310eur a ku tomu 2DIN rámček za 109eur. A mám za 420eur ovela lepší zvuk ako toto. A nebudem sa báť že sa mi to za polroka pokazí, v horšom prípade zhorí.
crumar napísal:A navigaciu za 200 EUR budes vlacit zo sebou. To mi pride ako uzasne riesenie. Len tak dalej.