... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Martin46 napísal:Ahojte! Chcel by som vylepsit hudbu vo svojej E46, nechcem ziadne subwofery v kufri a seriove radio mi svojim designom vyhovuje. Napadlo ma vymenit repro, hlavne tu prednu.
alebo cakam na vase rady
Martin46 napísal:Vyčkaj času a bude tu kompletná fotodokumentácia prerábky E46. Ak pôjdeš na "náš" zraz, tak tam si to môžeš aj vypočuť. Stojí to zato (3. miesto na EMME)Ahojte! Chcel by som vylepsit hudbu vo svojej E46, nechcem ziadne subwofery v kufri a seriove radio mi svojim designom vyhovuje. Napadlo ma vymenit repro, hlavne tu prednu.
alebo cakam na vase rady
slamec napísal:Martin46 napísal:Vyčkaj času a bude tu kompletná fotodokumentácia prerábky E46. Ak pôjdeš na "náš" zraz, tak tam si to môžeš aj vypočuť. Stojí to zato (3. miesto na EMME)Ahojte! Chcel by som vylepsit hudbu vo svojej E46, nechcem ziadne subwofery v kufri a seriove radio mi svojim designom vyhovuje. Napadlo ma vymenit repro, hlavne tu prednu.
alebo cakam na vase rady.
orech napísal:Tak to sa máš na čo. Len malý problém: dnes mi zas preplo a s chalanmi to znova vylepšujeme (psaív 3-pásmo). Snáď to stihmeme do LM. Tam sa možeš/te pokochať.slamec napísal:Martin46 napísal:Vyčkaj času a bude tu kompletná fotodokumentácia prerábky E46. Ak pôjdeš na "náš" zraz, tak tam si to môžeš aj vypočuť. Stojí to zato (3. miesto na EMME)Ahojte! Chcel by som vylepsit hudbu vo svojej E46, nechcem ziadne subwofery v kufri a seriove radio mi svojim designom vyhovuje. Napadlo ma vymenit repro, hlavne tu prednu.
Tak na tu prerabku sa tesim tesim... Ja som to riesil radiom, reprakmi kablami zosikmi a wooferom, cize kufor nie je....
orech napísal:Kufor ??? Aký ??? Maximum na uterák a plávky.slamec napísal:Martin46 napísal:Vyčkaj času a bude tu kompletná fotodokumentácia prerábky E46. Ak pôjdeš na "náš" zraz, tak tam si to môžeš aj vypočuť. Stojí to zato (3. miesto na EMME)Ahojte! Chcel by som vylepsit hudbu vo svojej E46, nechcem ziadne subwofery v kufri a seriove radio mi svojim designom vyhovuje. Napadlo ma vymenit repro, hlavne tu prednu.
Tak na tu prerabku sa tesim tesim... Ja som to riesil radiom, reprakmi kablami zosikmi a wooferom, cize kufor nie je....