... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

PowerOfDevil
Autor témy
Auto: E 46 330xi
Kraj: Bratislavský

E46 LCM

Sobota, 19. Septembra 2015, 18:54

Zdravim pani. Ak tema uz existuje tak prosim zmazat ale.... Mam E46 PFL. Zadne svetla som dal z FL lebo su samozrejme krajsie, lenze teraz sa porucal LCM (oxidacia na dps a nasledne vystreleny integrac. nesvietilo lave zadne brzdove svetlo) tak som si zohnal LCM z FL. A tu nastava problem. vsetko svieti ako ma ale na BC mi signalizuje ze zadne svetla nesvietia. Samozejme je jasne ze PFL a FL maju rozdiel v kablovacke. FL ma predpokladam o dva kabliky navyse (svietia aj vnutorne pozicne svetla). Nevie niekto ktory pin doplnit a kam zapojit? Pripadne neaku schemu aby som to dokazal dat do plne fungujuceho stavu?

A nenajde sa niekto z BA a okolia kto by mi dokazal nahodit do noveho LCM VIN a Km?

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Re: E46 LCM

Sobota, 19. Septembra 2015, 19:54

nic nemusis prepinovat, ak nikoho ineho nenajdes o 2 tyzdne som k dispozicii

edit: teraz som si vsimol ze mas sedan, tam je rozdiel v hmlovke a stretavacke ak by si chcel aby ti to svietilo rovnako ako FL a nechces tahat kable od predu do zadu prepoj si obe hmloky v kufri aj stretavacky a ostatne poriesime diagnostikou
Naposledy upravil/-a ice.blade v Nedeľa, 20. Septembra 2015, 07:57, upravené celkom 2 krát.

PowerOfDevil
Autor témy
Auto: E 46 330xi

Re: E46 LCM

Sobota, 19. Septembra 2015, 21:14

No takze keby mal niekto podobny zaujem a problem ako ja retrofit tu:
http://etk.bmwsar.ru/eba_docs/5390en.pdf

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných