... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
pouk69 napísal:Okej pani dakujem, ako to obist si dohladam, sorry za duplicitnu temu.
Ale ak chcem aby airbag fungoval spravne, tak mam spravit co? Kolko stoji ta decka?
diky
ice.blade napísal:u E46 som nevidel zeby strelil bag ak svieti porucha, to cervene co ti svieti do ksichtu znamena ze POZOR opatrne dojdi do servisu kde ti tu zavadu odstraniamas moznost dat odpor s diodou alebo odkodovat zatazovu decku z vybavy... vymena za novu je u tak stareho auta nezmysel... skor si zozenies iny interier
pouk69 napísal:Ak dam odpor s diodou - kontrolka prestane svietit, ale airbag v pripade nehody nevystreli. Tak?
pouk69 napísal:Caute,
svieti mi kontrolka airbagu spolujazdca, niekedy aj zhasne, ma na to vplyv pohyb sedacky (napr. pri brzdeni, pridavani), ked tam realne niekto sedi.
Cez diagnostiku sa to vymazat da, ale o 2 sekundy to tam uz svieti znovu.
Rad by som to vyriesil, ide mi o bezpecnost spolujazdca, ktoreho veziem.
V servise mi povedali, ze na vine je nejaka decka, ktora je v sedadle a na zaklade zatazenia a teploty zistuje, ci na sedadle sedi clovek.
Vie niekto, kolko tato sranda stoji?
Pripadne ako sa da tento problem riesit?
Este takto - auto ma 13, moze byt ten airbag aj poskodeny (vraj v BMW bezplatne airbagy menia, teraz je na to udajne akcia), pripadne tam vobec nie je? Ja som to nerozoberal, neviem, co s tym mohol robit predchadzajuci majitel, viete ako...
kup si emulator stoji cca30 € a robotu si urobis aj sam doma airbagy budu funkcne
diky