Cav, ano je to to auto ktore si pridal v linku
,ale v TP je rok vyroby a rok prveho prihlasenia 11/1997. Ten pribeh sice zacal pekne no na zaver sa asi ukazal skutocny zamer majitela. To co tam pisal berem s rezervou, ale podla TP vsetko sedi,,nemam ho tu teraz po ruke,,ale motor je tam zapisany ten 4liter 286kw, a prevodovka AT/5.
Nestihol som este vela na nom najazdit, ale zatial som spokojny s kupou, a tie kilometre, je malo pravdepodobne , ze by boli skutocne, ale mechanik co pozeral ,tak ramena, capy, capy riadenia a este nejake veci su povodne, este nemene,,,hovorim, s kupou som sa trochu unahlil, proste ked som ho videl a pocul, musel som zobrat

,,, ano, dik o lubovy som cital, ze je to profik, asi sa tam zastavim, nemam to daleko, nech mi to pozrie,,,a k tomu volnobehu mi nevies nieco povedat ?
Diks.
Milos , ano vravel mi o tich veciach, ze ich menil,, tu nadrzku este nemam, a lista na narazniku tam je ale je prasknuta, chystam sa to pomenit,,a kilometrom sa neda verit ani na 5 rocnych autach nieto este 16 rocnych,,,neviem celkovy dojem z auta mam dobry,,, interier neviem porovnat s ostatnymi sedmami,,ale nezdal sa mi az tak zrujnovany az na predne sedacky tie su dost vydrate.