... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Preco sa bojis kilometrov? To si myslis, ze nejaka E38 ma realne nabehane pod 300tis???
Lopo napísal:prave teraz sa moja sedma so 190 tisicmi urazila
Lopo napísal:prave teraz sa moja sedma so 190 tisicmi urazila
korado napísal:Z denne jazdiacich E38-čiek bude mať pod 300tisíc reálnych možno jedna zo sto... A mnoho ich má aj cez 400-500tisíc. Také auto najazdí dvesto tisíc za prvé tri roky. Kto tomu neverí je len naivný. Interiér, pokiaľ to nemá "sviňa" vydrží neskutočne veľa. Tam nevidno opotrebenie, možno po pol milióne
Jannci napísal:mas ju od novoty? lebo aj napr. moja bola kupovana v nemecku, a nie od kebabistu, ale aj tak tomu neverim, ked som videl zopar 5tiek s prvym majitelom a najazdom cez 400 000![]()
a to som si myslel, ze aky zachovaly interier mam (ako je fakt zachovaly), ale tie ich, akoby z linky zosli
Lopo napísal:je to slovenske auto kupovane v TOB Trencin (zbrojarska sukromna firma ktora ma vozovy park pre riaditelov z limuzin a predavali lebo uz mali same nove a nemali tuto kde garazovat), cely cas servisovane v TOB, aj mnou ako druhym majitelom, kedze tam mam znameho servisaka, ktory mi tie kilometre tiez potvrdil lebo to auto servisoval on, cize cely zivotopis auta je zaznamenany :)
Jannci napísal:ja som mal v plane predat, ale tento rok to este musim podrzat, hlavne teraz, ked mi dokoncuju novy lak
palzo napísal:
Hlavne dobre vies ze je to nepredatelne za tie peniaze co si chcel.. a mne co chodia ponuky.. to mozem dat na diely a budem mat viacej penazi :)
Inac tvoja bola (aj je) pekna.. nezabudnem ked som ju zbadal v DE a ty ked si ju videl.. vedeli sme ze to bude ona