... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

bmwtt.sk

tomi750iAL
Autor témy
Auto: Bmw 750iAL
Kraj: Prešovský

Zhorela nejaka skrinka vzadu pri baterke pod poistkami

Sobota, 3. Decembra 2011, 20:50

Zdravim vas pani.
Stala sa mi dnes kuriozita v mojej 750iAL.Isiel som po ceste a zrazu v aute zacalo piskat a stratil sa obraz a nedalo sa ovladat radio.Po chvili to prestalo a vsetko bolo v poriadku no nato zacalo smrdiet v aute.Zastavil som a vzadu pri baterke bol dym.po nejakom case mi to nedalo a hladal som odkial to smrdi a nasiel som na strane baterky pod poistkami taku skrinku a ta zasuvka co isla do neJ bola cela cervena zerava a smrdel sam plast rychlo som vypol motor a prestalo to odpojil som to cele prehorete a vsetko je ok:-)vsetko funguje a nic nehlasi.NEVIETE CO JE TO ZA SKRINKA?DAKUJEM.

tomi750iAL
Autor témy
Auto: Bmw 750iAL
Kraj: Prešovský

Re: Zhorela nejaka skrinka vzadu pri baterke pod poistkami

Utorok, 6. Decembra 2011, 01:05

Vyriesene riadiaca jednotka PDC vyhorela:-))Vie niekto preco?;-)

Užívateľov profilový obrázok
mathesss
Kraj: Trnavský

Re: Zhorela nejaka skrinka vzadu pri baterke pod poistkami

Utorok, 6. Decembra 2011, 07:21

asi sa rozčulovala, ako si parkoval=)
no už som videl raz jednu roztopenu riadiacu jednotku od pdc... pravdepodobne nejaký odpor alebo podobná choroba ako v lichtmoduloch.. pred nedávnom som predal jednemu chalanovi z klubu lichtmodul do e38 725tds... Nefungovali mu vôbec svetlá na aute, no ked sme vytiahli jeho starý tak vyzeral, ako kebyže ho vytiahol z pahreby v ktorej si opekal zemiaky..
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných