... všetko o BMW ...
automator napísal:nieco som pozeral ale to bola len otazka pred kupov. lebo mame doma 740i a splynovacom a som sa chcel spytat, ci sa to da aj do 750il?
Inak chystam sa kupovat E38 750il prestne tuto :
http://bmw-rada-7.autobazar.eu/750il-id1026394.html
myslim, ze sa toto auto tu uz riesilo a chcem poprosit ludi co o tomto aute vedia co najviac nech mi daju vediet, ci to bude dobra kupa, alebo nie. Auto predtym bolo u chlapca v Humennom. Stale som chcel 750il a zmieril som sa aj s tou spotrebou a udrzbou je to proste skvost.
automator napísal:nieco som pozeral ale to bola len otazka pred kupov. lebo mame doma 740i a splynovacom a som sa chcel spytat, ci sa to da aj do 750il?
Inak chystam sa kupovat E38 750il prestne tuto :
http://bmw-rada-7.autobazar.eu/750il-id1026394.html
myslim, ze sa toto auto tu uz riesilo a chcem poprosit ludi co o tomto aute vedia co najviac nech mi daju vediet, ci to bude dobra kupa, alebo nie. Auto predtym bolo u chlapca v Humennom. Stale som chcel 750il a zmieril som sa aj s tou spotrebou a udrzbou je to proste skvost.
Dogg88 napísal:Vincov leziak...to auto tam je vyse roka a stalo povodne vyse 11 000€
to len tak na okraj
MEJOGSI napísal:
a? kto si kupi dnes 750?maalo ludi a ak niekto ,tak chce nieco nove...to ,ze sa nepredala nic neznamena
valer750 napísal:a co take tam nieje? siber a trapny telefon medzi sedadlami, ktory nikdy nepouzijes...a ked to chce chlapec pre seba tak asi nebude sediet vzadu a posielat faxy, tie uz sa v dnesnej dobe nenosia....
diLucca napísal:mno este chybaju individual sedacky(presite do stvorca, nie stredom), vyhrievany volant, sklapanie spatnych zrk., nivo, konferencne stoliky, fax, vhs.....tie sedmy su skladacky, podla zelania zakaznika :) al aj tak su to prkotiny, tie telefony je len dobre, aspon mas v predu "normalnu" opierku na ruky. Jednine co by mi na nej chybalo je hydro kufor, siber, a vyh. volant, stoliky...
ale ani tam nepise ze je to full, takze v pohode :)
V12 na lpg som chcel dat, ale to bol cas, ked som mal dva motory. Osobne sa mi zda trosku barbarstvo prasit V12(ale aj V8, V6..) LPGckom, tot len moj nazor... Je to urcite lacnejsie vozenie, ale auto ma uz svoje roky, a kazdodenne studene jazdy do prace mu nesvedcia, radsej za peniaze investovane do prestavby na plyn, by som kupil nieco lacne, do coho budes liat iba PHM.. a dve poistky?? no da vybavit vsetko, dobre urobena zmluva na 50ku, a zostane mi rezerva na "maloobjem" :)
A druha vec, mas druhe "inkognito" auto, na ktorom ta nehneva ze nieko mu na parkovisku uleteli dvere, ze zase niekto nevie parkovat a oje** ti voz, a svoje tak rychlo nenicis, a mozes si ho parkovat v garazi, a udrziavat, na dopravu po meste, do prace, vybavovanie mas druheho "otroka".
Dogg88 napísal:Tu nejde o to co vyuzijes a co nie, ide o to ze je 750iL a ta ma mat adekvatnu vybavu podla mna... ale to je kazdeho vec a hocikto na to moze mat iny nazor...
Ale, nema Webasto, siber, chladnicku, telefon ani jeden! byvaju dva, neda sa zozadu ovladat sedadlo spolujazdca ani radio, nema elektricky otvaraci/zatvaraci kufor atd... Vies bavime sa tu o 750iL nie o 725tds to je trosku rozdiel!
Ja som sa bol vozit na jednej ozaj FULL 750iL v Brne ktora mala vsetko toto co som teraz napisal. Mozem dat aj fotky ale je to dost OT.
A plyn do V12 je dost proti logike podla mna...to by som nikdy nerobil, radsej by som kupil tu 725tds alebo 730d
valer750 napísal:no kedze to bolo moje auto, tak viem presne o com sa bavime... :) a viem presne co obnasa mat take auto...neviem, co jazdis ty, ale poviem uprimne, ze zivit 5liter je fakt o drzku, tiez som bol neohrozeny majster sveta, ze nejak do toho tankovat budem, ale 25litrov po meste je fakt zabijak a verim tomu, ze 90% ludi co je tu na fore, na to nema!!! a nech sa hraje kazdy na co chce, ale realita je proste taka...