... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

mmracing.sk

automator
Autor témy
Kraj: Košický

BMW E38 750 iL

Utorok, 3. Novembra 2009, 15:07

Zdravim Vas pani

Mienim supnut do 750il splynovac a chcem poradit kto a kde to robi najlepsie a ci je to vobec dobry napad.

diky

Lucushka23

Re: BMW E38 750 iL

Utorok, 3. Novembra 2009, 15:14

uz sa tu plyn niekde riesil, hladaj

Užívateľov profilový obrázok
fano031

Utorok, 3. Novembra 2009, 15:47

Popozeraj Maďarské a Poľské stránky, tam sú cenové relácie úplne iné ako v ENERGASE... :lol:
MERCEDES 126 R5 300 SD automatic ex
BMW E34 R6 524 TD ex
BMW E46 R4 320 D ex
BMW E38 V8 730 iA
BMW E70 xDrive 30d

automator
Autor témy
Kraj: Košický

Nedeľa, 8. Novembra 2009, 03:48

nieco som pozeral ale to bola len otazka pred kupov. lebo mame doma 740i a splynovacom a som sa chcel spytat, ci sa to da aj do 750il?

Inak chystam sa kupovat E38 750il prestne tuto :

http://bmw-rada-7.autobazar.eu/750il-id1026394.html

myslim, ze sa toto auto tu uz riesilo a chcem poprosit ludi co o tomto aute vedia co najviac nech mi daju vediet, ci to bude dobra kupa, alebo nie. Auto predtym bolo u chlapca v Humennom. Stale som chcel 750il a zmieril som sa aj s tou spotrebou a udrzbou je to proste skvost.

fano031

Nedeľa, 8. Novembra 2009, 09:18

automator napísal:
nieco som pozeral ale to bola len otazka pred kupov. lebo mame doma 740i a splynovacom a som sa chcel spytat, ci sa to da aj do 750il?

myslim, ze sa toto auto tu uz riesilo a chcem poprosit ludi co o tomto aute vedia co najviac nech mi daju vediet, ci to bude dobra kupa, alebo nie. Auto predtym bolo u chlapca v Humennom. Stale som chcel 750il a zmieril som sa aj s tou spotrebou a udrzbou je to proste skvost.

Plyn sa dá dať do všetkého, ešte aj do diesla, jediným obmedzením bude že je to V12, takže si priplatíš za 4 valce...
Tá 7dma je pekná...
MERCEDES 126 R5 300 SD automatic ex
BMW E34 R6 524 TD ex
BMW E46 R4 320 D ex
BMW E38 V8 730 iA
BMW E70 xDrive 30d

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Novembra 2009, 11:29

automator napísal:

Vincov leziak...to auto tam je vyse roka a stalo povodne vyse 11 000€
to len tak na okraj
Klub tvoria ľudia, nie autá...

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Utorok, 10. Novembra 2009, 18:30

Dogg88 napísal:
Vincov leziak...to auto tam je vyse roka a stalo povodne vyse 11 000€
to len tak na okraj

a? kto si kupi dnes 750?maalo ludi a ak niekto ,tak chce nieco nove...to ,ze sa nepredala nic neznamena
///e34

Dogg88

Streda, 11. Novembra 2009, 11:10

MEJOGSI napísal:

a? kto si kupi dnes 750?maalo ludi a ak niekto ,tak chce nieco nove...to ,ze sa nepredala nic neznamena

Ano mas pravdu, ale od 7er a specialne od 750iL clovek ocakava naozaj full vybavu, nie len masazne sedacky... Nevravim ze tato nie je krasna, to nie. Je nadherna! Ale nema az taku vybavu aku by clovek chcel pri 750iL pretoze ako vravis 750iL si obycajny clovek nekupi a ten co si ju chce kupit si vyberie full. Ak nechem full staci mi 730d. Ale to je len moj nazor, nikoho neodradzam od kupi tohto auta. Na fotkach vyzera naozaj super! =D>

valer750
Kraj: Prešovský

Streda, 11. Novembra 2009, 19:46

a co take tam nieje? siber a trapny telefon medzi sedadlami, ktory nikdy nepouzijes...a ked to chce chlapec pre seba tak asi nebude sediet vzadu a posielat faxy, tie uz sa v dnesnej dobe nenosia....
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Streda, 11. Novembra 2009, 21:24

Nejak ste sa vymkli teme :-) Tiez by ma zaujimali skusenosti s V12 na plyn. Zatial som pocul len negativne.

Dogg88

Štvrtok, 12. Novembra 2009, 12:49

valer750 napísal:
a co take tam nieje? siber a trapny telefon medzi sedadlami, ktory nikdy nepouzijes...a ked to chce chlapec pre seba tak asi nebude sediet vzadu a posielat faxy, tie uz sa v dnesnej dobe nenosia....

Tu nejde o to co vyuzijes a co nie, ide o to ze je 750iL a ta ma mat adekvatnu vybavu podla mna... ale to je kazdeho vec a hocikto na to moze mat iny nazor...
Ale, nema Webasto, siber, chladnicku, telefon ani jeden! byvaju dva, neda sa zozadu ovladat sedadlo spolujazdca ani radio, nema elektricky otvaraci/zatvaraci kufor atd... Vies bavime sa tu o 750iL nie o 725tds to je trosku rozdiel!
Ja som sa bol vozit na jednej ozaj FULL 750iL v Brne ktora mala vsetko toto co som teraz napisal. Mozem dat aj fotky ale je to dost OT.
A plyn do V12 je dost proti logike podla mna...to by som nikdy nerobil, radsej by som kupil tu 725tds alebo 730d

diLucca

Štvrtok, 12. Novembra 2009, 13:22

mno este chybaju individual sedacky(presite do stvorca, nie stredom), vyhrievany volant, sklapanie spatnych zrk., nivo, konferencne stoliky, fax, vhs..... :D tie sedmy su skladacky, podla zelania zakaznika :) al aj tak su to prkotiny, tie telefony je len dobre, aspon mas v predu "normalnu" opierku na ruky. Jednine co by mi na nej chybalo je hydro kufor, siber, a vyh. volant, stoliky...
ale ani tam nepise ze je to full, takze v pohode :)

V12 na lpg som chcel dat, ale to bol cas, ked som mal dva motory. Osobne sa mi zda trosku barbarstvo prasit V12(ale aj V8, V6..) LPGckom, tot len moj nazor... Je to urcite lacnejsie vozenie, ale auto ma uz svoje roky, a kazdodenne studene jazdy do prace mu nesvedcia, radsej za peniaze investovane do prestavby na plyn, by som kupil nieco lacne, do coho budes liat iba PHM.. a dve poistky?? no da vybavit vsetko, dobre urobena zmluva na 50ku, a zostane mi rezerva na "maloobjem" :)
A druha vec, mas druhe "inkognito" auto, na ktorom ta nehneva ze nieko mu na parkovisku uleteli dvere, ze zase niekto nevie parkovat a oje** ti voz, a svoje tak rychlo nenicis, a mozes si ho parkovat v garazi, a udrziavat, na dopravu po meste, do prace, vybavovanie mas druheho "otroka".

Dogg88

Štvrtok, 12. Novembra 2009, 14:04

diLucca napísal:
mno este chybaju individual sedacky(presite do stvorca, nie stredom), vyhrievany volant, sklapanie spatnych zrk., nivo, konferencne stoliky, fax, vhs..... :D tie sedmy su skladacky, podla zelania zakaznika :) al aj tak su to prkotiny, tie telefony je len dobre, aspon mas v predu "normalnu" opierku na ruky. Jednine co by mi na nej chybalo je hydro kufor, siber, a vyh. volant, stoliky...
ale ani tam nepise ze je to full, takze v pohode :)

V12 na lpg som chcel dat, ale to bol cas, ked som mal dva motory. Osobne sa mi zda trosku barbarstvo prasit V12(ale aj V8, V6..) LPGckom, tot len moj nazor... Je to urcite lacnejsie vozenie, ale auto ma uz svoje roky, a kazdodenne studene jazdy do prace mu nesvedcia, radsej za peniaze investovane do prestavby na plyn, by som kupil nieco lacne, do coho budes liat iba PHM.. a dve poistky?? no da vybavit vsetko, dobre urobena zmluva na 50ku, a zostane mi rezerva na "maloobjem" :)
A druha vec, mas druhe "inkognito" auto, na ktorom ta nehneva ze nieko mu na parkovisku uleteli dvere, ze zase niekto nevie parkovat a oje** ti voz, a svoje tak rychlo nenicis, a mozes si ho parkovat v garazi, a udrziavat, na dopravu po meste, do prace, vybavovanie mas druheho "otroka".

Presne, citas mi z duse :D asi aj Adko by stebou suhlasil... Napriklad keby si na svoju 7er napisal FULL tak by si nebol daleko od pravdy... Myslim ze L7 a individual su triedy samy pre seba, tie len tazko porovnavat s "obycajnou" iL ale ked 750iL tak si predstavim presne taku ako mas (teda si mal :cry: ) ty. To je sedma... alebo ako ma Lucushka, ta ma tiez krasny kusok, sice V8, ale krasny! 8)

valer750
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 12. Novembra 2009, 17:20

Dogg88 napísal:
Tu nejde o to co vyuzijes a co nie, ide o to ze je 750iL a ta ma mat adekvatnu vybavu podla mna... ale to je kazdeho vec a hocikto na to moze mat iny nazor...
Ale, nema Webasto, siber, chladnicku, telefon ani jeden! byvaju dva, neda sa zozadu ovladat sedadlo spolujazdca ani radio, nema elektricky otvaraci/zatvaraci kufor atd... Vies bavime sa tu o 750iL nie o 725tds to je trosku rozdiel!
Ja som sa bol vozit na jednej ozaj FULL 750iL v Brne ktora mala vsetko toto co som teraz napisal. Mozem dat aj fotky ale je to dost OT.
A plyn do V12 je dost proti logike podla mna...to by som nikdy nerobil, radsej by som kupil tu 725tds alebo 730d

no kedze to bolo moje auto, tak viem presne o com sa bavime... :) a viem presne co obnasa mat take auto...neviem, co jazdis ty, ale poviem uprimne, ze zivit 5liter je fakt o drzku, tiez som bol neohrozeny majster sveta, ze nejak do toho tankovat budem, ale 25litrov po meste je fakt zabijak a verim tomu, ze 90% ludi co je tu na fore, na to nema!!! a nech sa hraje kazdy na co chce, ale realita je proste taka...a ci to ma 2 ale 10 telefonov, je fakt detail, ale to pride vekom.
Naposledy upravil/-a valer750 v Štvrtok, 12. Novembra 2009, 17:28, upravené celkom 1 krát.
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

Dogg88

Štvrtok, 12. Novembra 2009, 17:28

valer750 napísal:
no kedze to bolo moje auto, tak viem presne o com sa bavime... :) a viem presne co obnasa mat take auto...neviem, co jazdis ty, ale poviem uprimne, ze zivit 5liter je fakt o drzku, tiez som bol neohrozeny majster sveta, ze nejak do toho tankovat budem, ale 25litrov po meste je fakt zabijak a verim tomu, ze 90% ludi co je tu na fore, na to nema!!! a nech sa hraje kazdy na co chce, ale realita je proste taka...

ANO, to mas pravdu. Ale preto pisem ze radsej si kupim dieslovu verziu ako struhat frajera a pri tom by som na to nemal rozumies... Radsej by som to riesil ako pisal diLucca, kupit si dake "auto do mesta"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 2 neregistrovaní