... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Padre777
Autor témy
Auto: Bmw x5 e53 3,0i
Kraj: Nitriansky

prisada pre hydraulicke zdvihadla

Pondelok, 18. Novembra 2013, 21:05

zdravím chalani..potreboval by som poradit. moje tdsko zacalo troska klepat teda jedno zdvihatko. chce sa spytat či je dobre tam naliat tu prisadu do oleja konkretne sa to vola Liqui Moly Prísada pre hydraulické zdvihadlá 1009....jeden mi hovori ze mam to tam dat ze to pomoze a druhy ze nemam lebo ze mam retaz a ze sa tam moze nieco natiahnut či čo a tak...viem najlepsie je zdvihatka vymenit ale chcem sa spytat či ste sa s tymto niektori už stretli či to pomože a ake to ma nasledky ....ake stym mate skusenosti?? dakujem za info

snbalex
Auto: E39 535iA
Kraj: Bratislavský

Re: prisada pre hydraulicke zdvihadla

Utorok, 19. Novembra 2013, 21:37

zdar, ja som to nalieval pred cca 1200km ked som menil olej, myslel som ze pocujem klepat zdvihadla sem tam tak som to nalial ale klepkanie ide od napinacej kladky takze niekde inde je problem,
nepostrehol som tym ziadnu zmenu,ani vo vykone ani vo zvuku motora, motor mam v poradku takze mozno preto.
podla mna tym nemas co pokazit.

Užívateľov profilový obrázok
TomasBA
Auto: [E39] - [E66]
Kraj: Bratislavský

Utorok, 19. Novembra 2013, 22:33

Ja by som to pouzil, ale asi skor pripravok od PROTECu.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 21. Novembra 2013, 00:13

Dost pochybujem ze to pomoze, v diesli sa netvori taky sajrajt ako v benzinaku, aj ked sa mierne zanedbava vymena oleja, skus motor pretiahnut poriadne v otackach dlhsiu trasu, ak to stichne tak je to zdvihatko, ak nie, tak to moze byt zdvihatko, alebo aj tisic inych veci, si si isty ze je to hydrostel? Dobra sprava ale je, ze vymena sa da zvladnut na parkovisku pred domom, za hodinu, bez akychkolvek pripravkov, zla ze treba vymenit zrejme vsetky, iked po vybrati je mozne zbadat vylozene znicene zdvihatko, to uz necham na sporivych tendenciach kazdeho sudruha ci riskovat rozoberanie druhy krat a menit jedno, alebo vsetky. Radsej by si mohol dat video, aky zvuk to je.

SO-DEVIL
Auto: BMW 530DA
Kraj: Košický

Piatok, 22. Novembra 2013, 15:11

Mne sa to prejavuje ako to pises presne. Ked na neho pritisnem tak vo vyzsich otackach tie zdvihatka nepocut...A kde tie zdvihatka su mas nejaky postup na vymenu? ja som zas pocul ze treba toho vela rozobrat. Je nejake video ako sa to meni? mam 530d ,
dik

starynovy napísal:
Dost pochybujem ze to pomoze, v diesli sa netvori taky sajrajt ako v benzinaku, aj ked sa mierne zanedbava vymena oleja, skus motor pretiahnut poriadne v otackach dlhsiu trasu, ak to stichne tak je to zdvihatko, ak nie, tak to moze byt zdvihatko, alebo aj tisic inych veci, si si isty ze je to hydrostel? Dobra sprava ale je, ze vymena sa da zvladnut na parkovisku pred domom, za hodinu, bez akychkolvek pripravkov, zla ze treba vymenit zrejme vsetky, iked po vybrati je mozne zbadat vylozene znicene zdvihatko, to uz necham na sporivych tendenciach kazdeho sudruha ci riskovat rozoberanie druhy krat a menit jedno, alebo vsetky. Radsej by si mohol dat video, aky zvuk to je.

starynovy

Piatok, 22. Novembra 2013, 15:18

Na 530d je to horsie kedze su tam dve vacky, tam to tak lahko nepojde, a tiez ich tam nieje 12, ale 24 :mrgreen: . Bude treba zrejme normalne zaaretovat motor, vypnut napinaky, zhodit koliecka vaciek, zhodit vacky, a potom robit.

SO-DEVIL
Auto: BMW 530DA
Kraj: Košický

Piatok, 22. Novembra 2013, 15:26

Tak radsej nech si klepe =; vydrzal som 2 roky tak vydrzim este dokedy ho budem mat :D Zas strasne to tak nieje. :thumbup:

starynovy napísal:
Na 530d je to horsie kedze su tam dve vacky, tam to tak lahko nepojde, a tiez ich tam nieje 12, ale 24 :mrgreen: . Bude treba zrejme normalne zaaretovat motor, vypnut napinaky, zhodit koliecka vaciek, zhodit vacky, a potom robit.

KKKuba
Auto: BMW E34 M50B25

Sobota, 23. Novembra 2013, 22:39

zdvihátka poznáš jednoduše, dolij olej trošku přes rysku a jestli to přestane tak máš jasno...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 10 neregistrovaných