Zdravim vás .. nemáte niekto prosimvás skusenost s demontázov interierového spetného zrkadla v strede neho je taka jamka a vtej je zasunuta taka gulička s držiaka a nerád bysom to celé vytrhol drží to tam dosť pevne jeto samozatmavovacie sklíčko tak neviem či tam nebudú aj nejaké káble prosimvas poradte ako to dat dole
je to jednoduché, zober si tenučky šrobovak a ten kryt na daždovom senzore otvor na dve časti, ako je spájaný. Speťak potom pootočiš bud do pravej alebo do lavej strany, už si to presne nepamätám. Odpojiš konektor na alarm/stmievanie a maš ho vonku
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto _________________ E38 728iA "Derrick" E53 X5 4.4i "Američanka" EX E53 X5 30d "Mahagoni" EX E53 X5 EX E39 525dT "VermontGreen" EX E46 320dTA 2001
Dakujem velmi pekne za radi tak sa dotoho skúsim pustiť a este taka mala podotázočka ja som mal to samozatmavovacie sklíčko hovorim preto mal lebo mi zostalo take napol hnede napol normalne biele tak som ze to dam dole ten hnedi olej co tam je vyčistím a budem fičat dalej ale bez zatmavovania snád sa to podarí
to sa stalo aj mne. V jeden krásny letný horúci deň s radosťou idem zo školy, otvorim auto sadnem a skoro ma šlak trafil .. vnutorny speťak vytečený .. riešil som to výmenou za druhý kus.
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto _________________ E38 728iA "Derrick" E53 X5 4.4i "Američanka" EX E53 X5 30d "Mahagoni" EX E53 X5 EX E39 525dT "VermontGreen" EX E46 320dTA 2001
to sa stalo aj mne. V jeden krásny letný horúci deň s radosťou idem zo školy, otvorim auto sadnem a skoro ma šlak trafil .. vnutorny speťak vytečený .. riešil som to výmenou za druhý kus.
vnutorny je este v pohode ten sa da lahko zohnat a v podstate za lacno..ale co vonkajsie??? mam ich na poli vytecene....a uz mi to lezie na nervy...daju sa tam nahodit obycajne???????...teda asfericke co su kusok do modra zafarbene