... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
vintage
Autor témy
Auto: e39 535iA
Kraj: Bratislavský

e39 startovanie 535iA

Štvrtok, 29. Marca 2012, 08:50

Ahojte

pred cca mesiacom som mal vonku a dobijal baterku lebo bola k.o. Pri pokuse startnut ju cez kable hodila iskru ( spravne zapojena ) a odpalila poistku vo wechsleri a klime. Po dobity som ju nahodil, poistky vymenil a ostatne skontroloval. Baterka je tam 100vka . Vsetko funguje ako ma ale cca pri 1 z 5 startov len cvanke a nenaskoci ( ani nepretoci - len cvak ako ked je vybita baterka ) . Svetla v interieri a kontrolky svietia standardne takze nepredpokladam ze by bola baterka slaba. Auto teraz chodi sice len raz tyzdenne ale cca 60km po dialnici. Raz sa dokonca stalo ze cvakol a asi po 2 sekundach naskocil ked uz som nedrzal kluc. Vsetky kontrolky po otoceni zasvietia, je pocut aj nejake zvuky klasicke ako ked idem startovat - otocim kluc a len cvak. Vratim ho nazad, otocim este raz a naskoci....Urobi to len sem tam ale sere ma to. Inak startuje na prvy brnk. Skusal som aj druhy kluc ( ci to nieje imobilizer ) ale ten robil to iste. Neviem ci by mohli byt oba k.o. Sipim ze to bude nieco s elektrikou po tej vybratej baterke ale neviem si rady. Robi to aj za studena a uz sa mi to stalo aj za tepla.

Dakujem za kazdu radu :D

jaro666
Kraj: Prešovský

Re: e39 startovanie 535iA

Štvrtok, 29. Marca 2012, 09:59

nemas nahodou zly kontakt na baterke :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných