... všetko o BMW ...
pysta napísal:... Momentalne vychadzam z hrdzavych ochrannych deflektorov na kotucoch, a po zaklopkani na ne je to 99% ...
pysta napísal:Inac taky maly hint ohladne servisakov a STK ... v 3 servisoch a na STK mi po pol hodine natahovania kolies povedali nech nefetujem, ze tam nikde vole niesu. Kedze volant hovoril nieco ine, ramena isli vsetky nove, a capy boli napriek vsetkemu na sracku.
Takze ak uz to na zdvihaku ma nejaku volu, tak je to na kasu. A naopak, to ze v servise nevidia volu, neznamena ze tam nieje...
airbone napísal:Uz dlhsiu dobu mi nieco mlati z prednej napravy, hlavne pri prejazde mensich nerovnosti. Myslel som ze nejake silentbloky / ramena, ale ked som zdvihol auto, tak nic som nenasiel, dokonca aj mechanik mi to kukol a povedal ze tam nie je nic zle. Myslim ze by to mohlo byt najskor ulozenie tlmicov. Robili ste to uz niekto, aka narocna je vymena? Dokonca niekedy ked jazdim s otvorenym oknom, tak pri prejazde nerovnostami ako keby aj nieco "zapiskalo" alebo zaskripalo. Taky velmi kratky zvuk...
Dalsia vec je ze ked mam pocas jazdy vytocene kola na jednu alebo druhu stranu, pocut z vonku pravidelne jemne "cinkanie" v rytme rychlosti otacania kolesa... Ak tocim vlavo, je to z pravej strany a ked tocim vpravo, tak z lava.... Je to pocut len cez otvorene okno. Mal som auto zdvihnute uz 3x a kukal co by tam mohlo byt, ale som z toho vol, nic som nikdy nenasiel, pri zdvihnutom aute to totiz nerobi..... Nic tam nezavadza, nic sa nedotyka kola, nic tam neni.......... nemozem nato prist..... Myslim ze mi to robi uz odkedy mam auto.....