... všetko o BMW ...
Lesky napísal:Ahoj, ked si chcem kupit zaslepky sania na moje afticko tj. e61 530xD 170kW aky rozmer mam kupit? 32mm? mimochodom nema to po zaslepeni nejake vedlajsie ucinky?
lolko111 napísal:Kolega má E60 530d.... pred týždňom mu jedna lopatka zo sania poslala komplet celý motor do večných lovísk.... stačí taká odpoveď ? Hneď na druhý deň som objednával záslepky na moju E65
PeqpeK napísal:... Laco, mna by zaujimalo, ci to po opatovnom osadeni dobre tesni - mam na mysli tie gumove tesnenia tela klapiek, nie gufera lebo ja ked som to rozoberal, tak mi kusky tych tesneni ostali na sani a musel som to vycistit....preto by som sa asi bal, ze mi tade bude tiect olej...inak ak klapky nesoplia, tak som urcite zastanca ich tam mat (na tychto novsich motoroch, na starsich jednoznacne von...)
Laco19 napísal:Teraz som vyberal sanie 2x koli pressure converter-u takze som mohol pozriet zblizka ako klapky vyzeraju po roku. U mna tie tesnenia vyzerali OK ale uz netesnili dobre, vytrhal som povodne tesnenie a do drazky som dal O kruzky zo zaslepiek + silikon a malo by to byt uz OK. Hriadele tesnia dobre.
Este raz musim dat sanie dolu takze overim ci su klapky naozaj OK.
PeqpeK napísal:aky to bol rocnik?
lolko111 napísal:2005..... ja som dával záslepky do mojej E65 (2003) pred pár dňami......
lolko111 napísal:2005..... ja som dával záslepky do mojej E65 (2003) pred pár dňami...... vyberieme s kamošom sanie a jedna lopatka odlomená... ani neviem, čo ju tam držalo.... z pekla šťastie![]()
Na sedmičkovom fóre je vlákno ohľadne sania... dal som tam fotky![]()
Laco19 napísal:Teraz som vyberal sanie 2x koli pressure converter-u takze som mohol pozriet zblizka ako klapky vyzeraju po roku. U mna tie tesnenia vyzerali OK ale uz netesnili dobre, vytrhal som povodne tesnenie a do drazky som dal O kruzky zo zaslepiek + silikon a malo by to byt uz OK. Hriadele tesnia dobre.
Este raz musim dat sanie dolu takze overim ci su klapky naozaj OK.
ppmajko napísal:cau, tiez by som sa dal na tu opravu,,,len by ma zaujimalo z povodnych si dal cele tesnenie dole?lobo ono je okruhle a ide este po celej klapke,,,tie O kruzky tam pekne sadli na miesto povodneho tesnenie?
k tym guferam v PP mame jeden super obchod na take veci takze snad to tam budu mat :) (pripadne kde si ich zohnal ty?)