Serus Lukáš,
ak máš rozpočet a možnosť kúpiť auto v dobrom stave s M-paketom, bol by si pako ak by si kúpil E87 bez neho. U toho paketu nejde ani tak o vzhľad aj keď je pravda ze bez neho sa mi 1er až tak veľmi nepáči.. Ale ide hlavne o podvozok, dofukovacie sedačky, short-shift radičku, krajší a hrubší volant (hrubší a z inej koze aj ako ten športový). Ak sa jedná o fabrický M-paket, máš k nemu tiež pekné 207/208/261 styling kolesá. O exteriéri a interiéri sa celkovo asi ani nemusíme baviť.
Čo sa týka tvrdosti podvozku je to na zimných 17kach ako aj letných 18kach úplne v pohode (teda bez runflat pneumatík). Stále to má veľmi ďaleko od nejakého tvrdšieho povedzme KW podvozku
Čo sa týka jazdných vlastností je to neporovnateľný rozdiel ak sa na tom aute chceš aj trošku blázniť. Jazdil som ako na sériovom tak aj na eibach pružinách čo má po_e87 a je to úplne iné. Auto sa v zátačkách výrazne viac nakláňa a lieta, dokonca aj so spomínaným eibachom. Najviac je to cítiť asi na zadnej náprave..
Ak budeš kupovať E87 s M-paketom na SVK daj si veľký pozor či sa jedná naozaj o fabrický paket a nie len o nejakú dorábku nárazníkov a pár nálepiek v interiéri. Ak na aute bude chýbať čo len jedna s vyššie spomínaných vecí, dal by som si pozor a určite si pozrel cez VIN v akom stave vyšlo z fabriky.
95% 1er ponúkaných na SVK uvádza v inzeráte Mpaket ale pri tom sú to obyčajné 1ky s vymenenými nárazníkmi a pár nálepkami v interiéri. Na prvý pohľad možno good deal ale keď už vieš o koľko lepšie auto si s tým M-paketom kupuješ..
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Už len kvôli tým sedačkám/volantu/páke/podvozku...
Veľa šťastia s kúpou...