BouBou napísal:pozri sviecky ci neni moc bohata zmes mozno cidlo teploty motora mohlo odist a furt ho prechlastava a ked je este studene napr ma kusocek za modrym ako sa bere do plynu nezhorsuje sa to ako sa auto zohrieva ci je to jedno,,,, teplota vyfukovych plynov ked je auto zohriate je taky vlazny a vacsi tlak, alebo maly tlak a horuci jak svina, lebo bud mas zly manažment motora alebo ten kat ale prv skus co pisem
Trosku by som ozivil tuto temu, nebudem zakladat radsej novu, kedze mam podobny problem. Auto je E36 323i 125kw.
Moj problem riesim uz XY tyzdnov a uz som ozaj, ale ozaj bezradny.
BouBou- skusil by som zareagovat na tvoj popis -
BouBou napísal: kusocek za modrym ako sa bere do plynu nezhorsuje sa to ako sa auto zohrieva ci je to jedno
Ide lepsie, ked je studeny a ked sa mi zohrieva auto ide slabsie, lenze, nie je to vzdy tak, proste nie vzdy ide na <> a co je horsie, raz najazdim za natankovanych 10€ aj 65-70km a raz za tie iste prachy 40 max 50km a vtedy ide pocitovo auto tak na dve veci
Co som uz vyskusal a vylucil : - Lambdy oka, pracuju, merane cez diagn. ( jedna dokonca je nova - SIEMENS/VDO )
-merane hodnoty vahy vzduchu. dokonca skusana aj druha vaha z rovnakej motorizacie- nepomohlo,
vaha vzduchu kalibrovana viac krat
-snimac teploty vody ( na hlave ) merany cez live data na diag. a vyzera, ze je oka, na stojacom mieste som nameral max. 114 stupn. (ak by sa to niekomu zdalo vela, meral som toto iste na E39 523i 125KW a hodnota bola takmer rovnaka )
-sacia vacka bola ale v minusovych hodnotach, prestavovali sme ju, no ani toto nepomohlo,
-pal. filter meneny min. rok BOSCH , najazd. nan max 16 tis. km
- vzduch. meneny pred 300km
Vase nazory??? Co s tym? Som ozaj bezradny....