... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Ronnie333
Autor témy
Auto: BMW e36
Kraj: Nitriansky

E36 tesnosť skiel

Streda, 11. Decembra 2013, 12:45

čawte. Nenešiel som ešte žiadný podobný problém a preto zakladám novú tému. Jedná sa o tesnosť všetkých skiel a odhalení prípadných netesností. Môj problém je taký že, ked som nedávno išiel na dlhšiu trasu, von bolo asi -2 a pustil som si kúrenie na nohy. Ale po chvíločke ako som to prepol na nohy, zacítil som studený závan na rukách. Nešlo to z fukarov na palubovke ale skôr jak keby z fukarov na čelné sklo. Hned ma napadlo či mám dobre prilepené čelné okno a prípadne ako zistit že je to nahovno :-k Tak isto som to pocítil aj ked som držal riadiacu páku.
Jedno riešenie som videl v relácii "obchodníci s autami" tam chalan opravoval jaguara a zatekalo mu v okolí pravého predného okna. Mal bezrámové dvere a tesnenie nedoliehalo. Vraj si niekde požičal za smiešnu sumu "dymový generátor" a pustil ho v aute. po chvilke dym utekal v okolí netesnosti. A teda moja otázka je: dá sa aj u nás niečo také zohnať/požičať?? pretože nemám u úmysle tam nechať buchnúť silvestrovskú dymovnicu =;

Dúfam že som to napísal celkom zrozumitelne [-o<

Užívateľov profilový obrázok
maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Re: E36 tesnosť skiel

Streda, 11. Decembra 2013, 13:46

daj si v aute vodnu fajku :thumbup: :lol:

inak asi jedine nieco ako parostroj
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

jergy_zm
Auto: Trabant

Streda, 11. Decembra 2013, 14:10

maiki napísal:
daj si v aute vodnu fajku :thumbup: :lol:

inak asi jedine nieco ako parostroj

http://www.youtube.com/watch?v=f2SiAOnLKAk
Suzuki Burgman 400
Volvo S70 LPG
Trabant 1.1 limo
ex:
BMW E36 ///M3 3.2i US limo
Lada Niva Tajga 1.6 4x4
Citroën Berlingo 1.9D
ARO 10.4
Škoda Felicia Combi VanPlus 1.9D
BMW E36 318i limo
Trabant 1.1 limo
Gilera Dakota 350 Enduro
Škoda M 120 L LPG
Trabant 601 limo
Simson S51 Enduro
Babetta 210

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Streda, 11. Decembra 2013, 14:15

Myslím že máš ten istý problem ako som mal ja.. fučalo mi to okolo kľučiek kde sa otvaraju dvere a celkovo na ruky.. Problém bol ten že pri otvorenom strešnom okne.. teda na tú polohu kde je len podvihnuté.. to robí v aute prievan a ťahá vzduch z týchto škár.. Ked som zavrel strešné okno tak je všetko v poriadku a neťahalo už odnikadiaľ, pripadne ine okno ked máš otvorené to môže robiť.. Skús :D.. tiež som sa prvy krat čudoval čo mi tak ťahá na ruky ked som kupil auto.. a potom som zavrel strešné okno a prestalo :D potom daj vedieť čo to bolo!
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Jamall
Auto: m50b25

Streda, 11. Decembra 2013, 14:39

Zajdi s tím do lepší firmy, kde mění autoskla. Tady se to řeší tak, že do auta pustí nějaký plyn a "čichačem" pak obchází okna, případně auto. Ten přístroj jim přesně detekuje kudy plyn prchá

PS: každé auto má vnitřní stranu dveří, pod polstrem utemovanou pěnou, aby nedocházelo právě k takovému jevu, jako tady popsal Mi_t_is. Mnoho e36 je postrádá :wink:

Ronnie333
Autor témy
Auto: BMW e36

Streda, 11. Decembra 2013, 20:01

Mi_t_is..sorry strešné okno nemám 8) a Jamall..ja som si obloženie dverí robil na novo (opravoval som tie odtrhnuté časti na ktorých sú klipy) a tú penu tam mám, ešte som ju nanovo priliepal...ale nemôže to byt netesnost dverí ked mi fuka na ruky, akokeby z čelného skla. A dnes som cítil zas vánok pri riadiacej páke...jak keby mi z BC fúka :shock:

jurii
Auto: 30/36/46/60 +6v
Kraj: Trnavský

Streda, 11. Decembra 2013, 20:21

Do dokonalosti to chce cele vnutorne oblozenie dat dolu a poskladat poutesnovat si to sam naistotu. A jak to neprestane!!! Tak vzdy pred jazdou prepichni dve purpeny ,dve minutky pockaj a vyraz dvojka plny. :mrgreen: uz nefukne. :-" (vysokoroztažne) :!: :idea: H
BMW Nevlastníš ,BMW Vlastní teba.

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Streda, 11. Decembra 2013, 20:29

Ronnie333 napísal:
Mi_t_is..sorry strešné okno nemám 8) a Jamall..ja som si obloženie dverí robil na novo (opravoval som tie odtrhnuté časti na ktorých sú klipy) a tú penu tam mám, ešte som ju nanovo priliepal...ale nemôže to byt netesnost dverí ked mi fuka na ruky, akokeby z čelného skla. A dnes som cítil zas vánok pri riadiacej páke...jak keby mi z BC fúka :shock:

Prelep si izolackou tu dieru na vytahovanie BC.

Jamall
Auto: m50b25

Štvrtok, 12. Decembra 2013, 00:08

to "nafouknutí" nestojí svět. Někde ho dělají zadarmo. Uvidíš, že nakonec to bude prkotina.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných