... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ViktorDDD napísal:keď ti nabudúce takto "zdochne" auto tak ešte pred naštartovaním skontroluj hadičku od naftového filtra do čerpadla či v nej nie sú bublinky, keď hej tak by to mohlo byť podávacie čerpadlo v nádrži
ViktorDDD napísal:podávacie čerpadlo je len jedno to je v nádrži, pri e34-TDS je jeho vybratie otázkou 15minút, neviem ako to je riešené u e36ky, ale dobré je to robiť keď je v nádrži menej nafty keďže je v ňom potopené, ale poprvé môžeš skúsiť napojiť priamo 12V na čerpadlo či funguje
antoxa napísal:
Kukal som to, vybrat by to malo ist lahko. Ale opytam sa takto- vyberiem to, precistim aj cerpadlo a podla moznosti aj nadrz. A to bude stacit? Tato vada nedotahovania nafty je podla vas problemom cisto len zanesenia alebo opotrebovanie cerpadla?
dik
bmw xxx napísal:tento problem som mal aj ja vo februari,zacalo to piskanim cerpadla v nadrzi a na druhy den som uz ani nenastartoval,pri palivovom filtri pri motore bolo vidno na priesvitnej hadicke bublinky,uz som si myslel ze je k.o. cerpadlo v nadrzi,tak som ho z nadrze pekne vybral pononril do technickeho benzinu a zapojil na baterku precistilo sa a hlavne to sitko co je naspodku cerpadla bolo riadne zasrate od usadenin isto nikdy cistene,preto boli zle starty najma v zime ked nafta tuhne,ako som ho vycistil a dal naspat problemy prestali a startuje na brnk aj pri -20 stupnov......![]()
nemusis cistit nadrz,to by si rozoberal cely spodok 2 dni ,vyber cerpadlo z nadrze vycisti,(hlavne to sitko na cerpadle!),daj naspat a uvidis ,pozri potom hadicku priesvitnu pri filtri a uvidis ci tam budu bublinky ak ano tak je v prdeli cerpadlo,je to casta vada na tychto motoroch,prajem ti vela stastia......nalej tam aj nejake to aditivum na precistenie od usadenin,na trysky atd...,napis ako si dopadol....
patoe46 napísal:to aditivum niekedy narobi problemi takze to by som neodporucal