... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
jararak napísal:viem ze je rozdiel medzi 4 a 6 valcom a mono este M budu mat vlastne, ale su to zatial len dohady. teraz otazka odomna, je to na nieco dobre? alebo je to len frajerina
birki napísal:ak mas uz samosvor tak je rozpera dobra.. ak jazdis ostro.
balusan1 napísal:dikes aj ja som mal te dojem este otazocka na stvorvalec mi pasne kazda na hocijaky stvorvalec E36 alebo je rozdiel M40 vs. M44
jararak napísal:prave preto sa pytam lebo tiez som sa nato uz pytal znameho a on ze to ma vyznam ked proste auto jazdy na hrane cize zavodne auta, ale na ulici ze to nema pouzitie. ak niekto z okolia ma pozicat, bol by som povdacny aby som zistil ci sa oplati alebo nie.
neowell napísal:jeden dobry mechanik mi hovoril ze rozpera je super ked jazdis ostro ale ked to tam chces len tak tak je to hlupost lebo ako nahodou niekto do teba narazi z boku tak ti ohne obidve strany vdaka tej rozpere aj ja nad nou rozmyslam ale newiem videl som to auto ktore bolo narazene a malo rozperu a fakt to pokazilo aj druhu stranu....skusim najst foto
balusan1 napísal:kazdopadne nie je to len frajerina ak by to bolo na nic tak by sa to nepouzivalo uz desatrocia v pretekarskych specialoch
ale kazdopadne sa ti ridenie nema tendenciu "rozbiehat"(skrutit, skryzit) v podstate spevnis konstrukciu riadenia. neviem to presne popisat ale pri jazde mas pocit ze je to "presnesie" a kazdopadne si to vsimnes v zakrutach, auto lepsie drzi stopu(nepredstavuj si teraz skok z 0 na 1000 ale je to poznat)
Je to ako so zenou prilozis ju tam a ono to ztuhne:)
lUCKy:
dikes aj ja som mal te dojem este otazocka na stvorvalec mi pasne kazda na hocijaky stvorvalec E36 alebo je rozdiel M40 vs. M44