Zdravim vsetkych clenov klubu a fandov BMW a prajem prijemne Vianocne sviatky.
Kedze casu na pisanie je malo a prace tak vela, tak som sa aj ja konecne dostal k tomu, aby som Vam predstavil svoje ,,bejby" . Ale podme pekne poporiadku.
Niektori z Vas ma uz poznaju, aj ked na klube sa zohrievam iba par mesiacov,ale kto nepozna, rad by som sa na zaciatok predstavil. Moje meno je Zdeno, na klube figurujem ako Sylver a som z Noveho Mesta nad Vahom.
Cely pribeh sa zacal uz ked som bol dieta (alebo, ze by ma to este nepreslo?

). Vlastne za to mozem podakovat rodicom, ktori mi kratko potom, ako som sa narodil (kto mohol tusit, aky je svet hroza

) kupili velky model BMW 3,0 CLS v racingovych farbach DDR s c. 14, ktory mam dodnes. Tym nastartovali moju vasen pre auta a obzvlast znacku BMW.Ako roky pribudali,pribudalo aj modelov od BMW ( sice uz mi zostali iba dva

) a vasen pre tuto znacku sa stala chorobou. Potom prisiel vodicak a zamestnanie. Hmmm, ale kde vziat na BMW? V dobe ked som bol cerstvym drzitelom vodicaku, boli baworaciky este hodne drahe. Tak som si kupil Ford Sierra 1.8 kombi,zvykal si na zadohraba a zacinal sa v nom vrtat.Auticko slapalo dost dobre, aj zvonku bolo na 20.rocne auto celkom pekne, ale nebolo to moje vysnivane BMW.
Po case islo z domu a ja som zacal setrit.Po nasetreni nejakych tych bubakov som si sadol za net a dlhe mesiace hladal schopne bawo.Vzdy sa mi pacili E30 pre ich charizmaticky a dravy vyraz a nostalgiu, pripominajucu 90. roky a tak volba padla na tricku.Chcel som 325 cabrio, ale zohnat ho v cervenej farbe bolo nemozne.Nakoniec som nadabil na clanok o skaredom kacatku tu na klube a nasiel inzerat na nete.Po tel. dohovore s ,,majitelom" som sadol do auta a sup pon.No realita sa od obrazkov znacne lisila, ale o tom az v dalsiom prispevku.
Toto BMW asi nemusim nikomu predstavovat, je to chronicky zname BMW E30 325iX o ktorom uz je tu na klube pribeh.
Takze podme k tech. udajom:
Model: BMW 325iX
Karoseria: Touring
Farba: Alpinweis 2
R.v.: 11/1988
Motor: M20B25 s kat.
KW.: 125
Prevodovka: manual (povodne automat)
Diff. :samosvor, S 3.91 V
Vybava:
predne el. okna , el. sp. zrkadla, maly BC, Check, manualny siber,tazne, central na DO,
Prevedene upravy (ze vraj od predchadzajucich majitelov): vacka 288 stupnov,odlahceny zotrvak, kit sania - filter siska, posunuty obmezovac ot. na 7250 ot/min, short shift, znizenie 60/40 predok/zadok,sportove tlmice - tuhostne stavitelne, tuzingove svetla ala 2x cocka, ,,super vymakany" po domacky vykuchany vyfuck s 2x DTM koncovkami (uz tam nie je) a dufam, ze to je asi tak vsetko.P.S. Komu sa to nechce citat, nech sa radsej pozrie na obrazky.

- Takto vyzeralo v pribehu a na fotkach k inzeratu