Zdravim, som tu na fore novy, tak by som vas chcel najprv pozravit a popriat vela uspechov s BMW.
Teraz k mojmu pribehu.
Ako vacsina mladych soferov som zacinal so Skodou 120. To bolo aj moje prve auto, ktore som si kupil. Postupom casu
mi vsak dochadzala trpezlivost, lebo sa na nej kazilo, co sa mohlo. Ku koncu zrala viac vody, ako benzinu a stale
vyvieral motor

Tak som sa rozhodol, ze si najdem nieco ine. Vzdy sa mi pacili bavoraky. Hlavne tie starsie
modely. Raz som nasiel na inzerate BMW 520i a dokonca z mojho okolia. Cena bola slusna, ale bolo to starsie auto.
Na pocudovanie bolo v celkom zachovalom stave, lebo predosly majitel sa on dobre staral. Z vybavy nemalo nic extra,
len kozene sedacky. Prisiel den, kedy som sa ho rozhodol kupit. Par ludi ma od neho odhovaralo, ze je to stare
auto, ze to vela zerie a aj servis bude nakladny. Ale ja som ich nepocuval. Siel som si ponho a dodnes to
nelutujem. Mam ho uz asi 4 roky, neviem to celkom presne, ale to auto si vyziadalo minimalne vynutene investicie. Ta najvacsia bolo prestriekanie. Chcel som ho mat v ciernej metalize.
Takto vyzeralo, ked som ho kupil