F75,F78 vzadu na boku kufra... tieto veci ovladaju ale sedackove moduly, mozno je problem v nich... skus najprv odpojit na pol hod bat, a vyskusaj znova... obcas sa to vie zblbnut...
no..... mám tam len vyhrievanie a to funguje..... takže teraz? ak odpojím baterku na polhodinu a zapojím ju späť, nič sa nestane? nevynuluje to nejaké nastavenia, alebo čo? som počul (neviem, či je to pravda), že aj pri výmene batérie musí to auto byť pripojené na nejaký náhradný zdroj....
Nepomohlo.... viete mi poradiť ešte niečo iné? Pod sedačkou je nejaký modul? alebo niečo, kde sa mohli dodrbkať nejaké kontakty? Ako som už napísal. Mám to v základe, čiže okrem opierok len výhrev. Poistky v kufri F75 a F78 ani nemám. Pozeral som poistky 56 a 57, ktoré asi majú niečo spoločné so sedačkami, ale tie sú v poriadku.
Tak som pozrel schemy, ty mas obyc sedacky... chod na diag., co pise modul sedaciek A156, rear seat satellite... a pripadne pozri pod sedackami, ci nie su niekde poskodene kable... je to napajane z F57, ak je OK, ten modul ma nejaky problem...
vďaka za radu ... vyskúšam diagnostiku.. predtým ale ešte zapnem a vypnem prepínač blokovania okien pri vodičovi.. chalanisko na českom fóre mi písal, že mal to isté a toto mu pomohlo.. nechápem.. ale skúsim :-)