... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

robert36
Autor témy
Auto: BMW 320d f31
Kraj: Žilinský

Búchanie od prednej nápravy

Dnes, 12:01

Ahojte chcel by som vás poprosiť o radu. BMW X3 LCI G01 2022 20d. Ide o to že keď auto stojí pár hodín a potom sa pohnem a prejdem po nejakej nerovnosti počuť od spolujazdca, aspoň tak mi to príde, taký buchot hlavne keď prejdem po nejakej jame ale stačí pár výtlkov a zmizne to. A zase keď auto postojí zase to robí pár minút ale zhoršilo sa to ako sa ochladilo tak to robí dlhší čas. Niečo som googlil https://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=1903007 ale tam to nevyriešili. Robí to presne takýto zvuk ako na tomto videu youtube.com/watch?v=bnMblC1Ibxg&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fx3.xbimmers.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE . V servise som nebol lebo neviem ako to nasimulovať keď to prestane po chvíľkovej jazde a auto potrebujem skoro každý deň. Dočítal som sa že na ramenách používa bmw hydro-silent bloky či je to pravda neviem, ale či by to nemohlo spôsobovať toto hlavne pri tých zmenách teploty. Ďakujem za rady.

Užívateľov profilový obrázok
Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Re: Búchanie od prednej nápravy

Dnes, 13:20

Nemôžu to byt tyče riadenia? Na nemeckom fóre som videl že u g20 je to dosť častý problém aj u takmer nových aút bmw robilo už piatu revíziu toho dielu a nevedia to nejako vyriešiť, po čase sa to vždy vráti.

A tie silentbloky o ktorých hovoríš vydržia väčšinou okolo 100tis km

robert36
Autor témy
Auto: BMW 320d f31
Kraj: Žilinský

Dnes, 15:11

No auto ma 60 000. Neviem, preto sa pýtam že divné je to že to prestane po chvíli. Len neviem ako by som to v servise nafingoval aby nemuseli všetko rozoberať lebo kým tam prídem tak to prestane.

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Dnes, 15:41

robi to vo vsetkych nastaveniach? sport, comfort ?
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Dnes, 17:25

robert36 napísal:
No auto ma 60 000. Neviem, preto sa pýtam že divné je to že to prestane po chvíli. Len neviem ako by som to v servise nafingoval aby nemuseli všetko rozoberať lebo kým tam prídem tak to prestane.

Nechaj im tam auto na do druhého dňa a ráno nech to vyskúšajú.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných