... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fabie RS v základu je pro BMW M5 víc než zdatný soupeř, pokud ji máš čiplou tak se nechytá ani upravená M5ka.
BMW M5 není vůbec taková sláva jak si mnozí myslí. To že BMW zaostává (minmálně technologicky) za VW o 15 let - motory (vysokovýkonné diesely BMW vůbec nemá), palubní systémy, stabilizační gyroskopy atd. atd.
Fabie RS v základu je pro BMW M5 víc než zdatný soupeř, pokud ji máš čiplou tak se nechytá ani upravená M5ka.
Ty si dávám k snídani
No a jako by to nestačilo, tak nějakej namachrovanej blbeček v bmw, kterej na to zřejmě nakradl, protože normání prací se na to vydělat nedá, to ví přece každej,
Já jsem včera prozměnu prohnal nový Nissan GTR, ten maník jel jak prase, předjížděl na dvojtý plný a tak... Ale to nevěděl, že mě se jen tak nezbaví a jakmile jsme najeli na serpentýny, tak neměl nejmenší šanci... Furt mu to ustřelovalo do boku, tak jsem ho v jedný zatáčce, kde málem trefil strom předjel... Čuměl jak blázen a po tom, co jsem poblíž zastavil na jídlo, tak přišel, taky se najedl, zaplatil i za mě a řikal, jestli s ním nevyměním svojí Fabii RS za to GTR, že mi to jede jak prase, že mi ještě něco doplatí, ale poslal jsem ho do p*dele, protože takovou jebku plnou elektroniky, která váží jak dvě a půl Fábie a jede to na nic fakt nechci..