... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:v UA tiež jazdia na nových autách, na BMW, MB, AUDI, atď. a keď na tom jazdia BMW v UA tak by slovenské BMW s tým tiež nemalo mať problém, jednoducho pre rovnaký produkt je tam cena trochu iná, je to tak isto ako s benzínom že hovoria že je z UA zlý ale veď tam ten "zlý" benzín tankujú do nových áut, len ti čo s tým u nás kšeftujú tak berú v UA ten najlacnejší aby mali čo najväčší zisk ale majú tam aj kvalitný benzín tak isto aj oleje a iné veci takže by som sa toho vôbec nebál
valer750 napísal:ja osobne by som do svojich aut daval olej o ktorom viem odkial pochadza...
joe-lv napísal:kludne si ho kup,,,raz som si tam spravil vylet, a doniesol stade aj olej, bez problemov vydržal do dalšej vymeny.
xtreme napísal:a vies odkial pochadza?![]()
reli33 napísal:a kelso tých 90 je za koľko litrov podľa tvojho prieskumu u nás? :-)
ViktorDDD napísal:porovnávali sme 2fľaše oleja jeden od nás a jeden z ukrainy oba boli rovnaké, vlastne na 90% lebo na oleji z UA bolo vzadu písané aj po ukrainsky, ale aj na tom bol strieborný pásik ako na našom