... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Autor témy
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Kopel KR8000 - alarm

Štvrtok, 19. Februára 2009, 21:47

to fakt existuje takyto alarm???

:Autoalarm s diaľkovým štartom je vlajkovou loďou medzi dvojcestnými autoalarmami. Prehľadný LCD displej diaľkového ovládača s podsvietením zaisťuje neustály dohľad nad Vašim vozidlom. Zabudovaný pager zobrazuje príčinu narušenia vozidla, alebo Vás informuje o úspešnosti diaľkového štartu. Obľubu si získal najmä pre množstvo užívateľských funkcií s jednoduchým ovládaním.
Popis systému
plávajúci kód druhej generácie s použitím 60 biliónov kódov
dvojcestný LCD ovládač s ochranným puzdrom
diaľkový štart a časový štart
ochrana proti zaradeniu prevodového stupňa rezervačným režimom
2-zónový otrasový snímač
dvojcestná FSK komunikácia s pagerom až do 800m
kontrola dosahu signálu LCD ovládača
možnosť privolať vodiča - senzor RPS
ovládanie centrálneho zamykania
snímač ručnej brzdy
zvuková signalizácia LCD ovládača (vypnúť / zapnúť)
hodiny, budík a časovač
zapnutie autoalarmu po dovretí dverí
zobrazenie teploty
vizuálna a zvuková informácia poplachu
pamäť stavu pri strate napájania
uzamknutie centrálneho zamykania pri zapnutí zapaľovania
imobilizačný výstup - blokovanie štartovania
turbo režim - chráni turbodúchadlo pred prehriatím
funkcia chladenia turba pri preplňovaných motoroch
použitie pre vozidlá s automatickou a manuálnou prevodovkou
kontrola žhavenia pri naftových motoroch
automatický pripomienkovač uzamknutia
tichý režim, servisný režim - PIN kód pre aktiváciu
nastaviteľná doba chodu motora
LED signalizácia
núdzový PANIC poplach
pomocné napäťové výstupy
možnosť pripojenia prídavných snímačov
predĺžený zamykací impulz (pre vozidlá VW Group)
vibračná signalizácia na diaľkovom ovládaní
blokovanie tlačidiel na diaľkovom ovládaní
automatická, pravidelná kontrola signálu medzi DO a riadiacou jednotkou
komfortný štart
automatická aktivácia pri vzdialení sa od vozidla a automatická deaktivácia pri priblížení sa k vozidlu
dvojitý zamykací a odomykací impulz
nastavenie dĺžky trvania režimu “ochrana turbodúchadla“
možnosť nastaviť AUX1 a AUX2 na trvalý výstup
doplnkový výstup na klaksón vozidla
nový R.P.S. digitálny modul
nový anténny modul

Obsah balenia
riadiaca jednotka, káblové zväzky, 2-zónový otrasový snímač, anténny modul,
diaľkový ovládač LCD s pagerom + ochranné puzdro, náhradný servisný
diaľkový ovládač, RPS modul (servisné tlačidlo a signalizačná LED dióda), siréna, imobilizačné
relé, spínací kontakt, batéria 1.5V AAA, návod k použitiu

a cena zevraj 142,00 € (4 277,89 Sk)
:D :D :D
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

alfi666

Re: je to mozne?

Štvrtok, 19. Februára 2009, 21:56

nedal si nazov oco sa jedna... predpokladam, ze sentinel za tu cenu...
A ano.. existuje ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Februára 2009, 22:23

tieto multifunkčné prešpikované alarmy su len hračka...skorej na efekt čo všetko dokážu, a dialkovy štart,musi obíst imobilizer a to už je potom ako doma s vlastnym klučom......čo mam kamoša elektrikara profi čo montuje alarmy,tak tiež hovorí,že tieto hračky to je len pre sradnu...čo sa týka, bezpečnosti tak na to sú ine alarmy........ 8) 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Piatok, 20. Februára 2009, 07:34

co je to za znacku? nemame dobre skusenosti s takymito alarmami, dva dni stojis a baterka fuc (: a o zapajani ani nehovorim, pol autaku rozsalovaneho...

Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Piatok, 20. Februára 2009, 08:41

zhmp napísal:
tieto multifunkčné prešpikované alarmy su len hračka...skorej na efekt čo všetko dokážu, a dialkovy štart,musi obíst imobilizer a to už je potom ako doma s vlastnym klučom......čo mam kamoša elektrikara profi čo montuje alarmy,tak tiež hovorí,že tieto hračky to je len pre sradnu...čo sa týka, bezpečnosti tak na to sú ine alarmy........ 8) 8)

Ak je toto len hracka co su potom kvalitne alarmy??? Nie som zastanca Kopelu ani inej znacky ale aj ja chcem dat nejaky alarm a neviem sa rozhodnut !!Chcel by som tiez dvojcestny ale neviem ktory je kvalitnejsi :-k
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

TT-SIMIK

Re: Kopel KR8000 - alarm

Piatok, 20. Februára 2009, 14:34

netvrdím čo mi ma kto čo namontovat,ale hovorím,že toto su len hračky...daj si tam dialkovy štart a už maš obídenie imobilizeru transponderom,koli tomu aby ti auto na dialku naštartovalo.....už ma zlodej ulahčenu robotu ak ti odpoji tento alarm....ja som sa zatial moc o alarmy nazaujímal....som skorej o vyrobenu elektroniku ktoru si vyrobíš sam a nieje seriov a čiže sa na nu nemože nikto pripravit......ved existuju školi zlodejov kde sa mlady chalani učia otvorit vw lahšie ako kečupovu flašu......neviem čo je z alarmov najlepšie...ale určite nie hračky ktore si niekto montuje preto aby si mohol naštartovat auto na dialku......))))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

swandes

Piatok, 20. Februára 2009, 19:43

No ja mam kokretne kopel no bez dialkoveho startu.Mam vo vyse 2 roky a max spokojnost.Je moznost doplnit alarm o vela funkcii - podla poziadavky.
Pred jeho monzatou som konzultoval s manikom co chodi na skolenia ohladom alarmov...zabezpecenia.A taktiez mi dialkovy start neodporucal!
Tema alarm je na x stran...jeden je lepsi dalsi nie a.t.d. no ale asi vsetci vieme realitu :-$
Zaklad alarm nie za 4,80 sk, + nej.mech.zabezpecenie + hav.poistenie a aspon je kludnejsi spanok........no ak niekto chce tvoje auto mozes mat aj " svatej Anny batoh" :lol:
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

Miro528
Auto: E38 740i ´00

Piatok, 20. Februára 2009, 21:59

zhmp napísal:
netvrdím čo mi ma kto čo namontovat,ale hovorím,že toto su len hračky...daj si tam dialkovy štart a už maš obídenie imobilizeru transponderom,koli tomu aby ti auto na dialku naštartovalo.....už ma zlodej ulahčenu robotu ak ti odpoji tento alarm....ja som sa zatial moc o alarmy nazaujímal....som skorej o vyrobenu elektroniku ktoru si vyrobíš sam a nieje seriov a čiže sa na nu nemože nikto pripravit......ved existuju školi zlodejov kde sa mlady chalani učia otvorit vw lahšie ako kečupovu flašu......neviem čo je z alarmov najlepšie...ale určite nie hračky ktore si niekto montuje preto aby si mohol naštartovat auto na dialku......))))))

Stym suhlasim ze dialkovy start je len ulahcenie pre zlodejov(kto chce pouzivat nech si radsej namontuje nezavisle kurenie(chladenie)) len som chcel vediet ktore su take kvalitnejsie alarmy.Tiez by som chcel nieco namontovat ale sa stale neviem rozhodnut ci dat obycajny (ak by sa dalo ovladat cez origo kluc) alebo dat Magicar a mat navyse este ovladac na kluci :-k
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

TT-SIMIK

Piatok, 20. Februára 2009, 22:08

Podľa mna na každý sučastný alarm maju zlodeji nejaké paky.....čo je vlastne alarm....???skoro to isté ako imobilizer, len má zvukovú signalizaciu,nejaky ovládač,a plus na to čidla na otras atd.....taktiež prerušuje obvody, na naštartovanie...ak deaktivujú alarm tak naštartuje.........(hučí na to každy v dnešnej dobe sere pokial to nieje v noci pod oknom) takže je to dosť tažká tema.....ale take blbostičky ako magickar je prekonatelny pre tych frajerov jedna radosť...... 8)
ps: to máš ako to ferrari z blavy....na záhorí stratili signál......ak sa chce tak lopnu všetko..aj hovno ktoré si práve vysral......s prepáčenim......((((
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Skypco
Kraj: Bratislavský

Sobota, 21. Februára 2009, 02:01

Je to naozaj tema na dalsich desat stran..., prednedavnom som riesil alarm do jednej E60-ky..., bola to podmienka pre Kasko poistenie, ktore som uzatvaral...
Zacalo sa origo BMW alarmom..., potom sa zistilo ze oproti Mete sa da velmi lahko deaktivovat do 15 s od otvorenia dveri potocenim spinacky bez aktivacie dialkoveho ovladaca na kluci...
Nakoniec sme skoncili pri CAN-ovej Mete s GPS/GSM modulom... Podmienkou bola aktivacia a deaktivacia origo klucom, ktory uz v serii pouziva roll kod (plavajuci)..., takze nebolo co riesit...
Oproti konkurencii ma GPSMeta Sat system jednu velku vyhodu a to ze si pamata poslednu poziciu napr. vjazdu do podzemnych garazí a hlasi ju operacnemu centru..., su tam aj dalsie prednosti tohto systemu napr. pri havarii vyhodnoti okamzite sitiaciu poskodenia vozidla a hlasi operacnemu centru SOS signal pre okamzite privolanie pomoci atd..., atd...
Je to proste skoro dokonale... :wink:

ps: Kompletna montaz tej Mety bez GPS/GSM modulu je cca 350,- Ecok (ma to hned dve vyhody oproti origo - jedna je ta uz spominana s deaktivaciou..., v tomto pripade ovela zlozitejsia (chip) a druha ze netreba menit spatne zrkadlo...)

barabas
Kraj: Žilinský

Sobota, 21. Februára 2009, 10:11

no a ked si kupim na ebayi rusicku gsm/nmt za 50-100$ tak ti bude nacoten alarm?:)

Skypco
Kraj: Bratislavský

Sobota, 21. Februára 2009, 14:37

Tam ti uz pomoze len dobra poistka... :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných