... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

silvia
Autor témy
Auto: E39 528i
Kraj: Bratislavský

je pravda, ze...?

Piatok, 13. Februára 2009, 22:15

ahojte.kamarat kupoval v jednom autobazare opel.(kedze opel nieje moja silna stranka :D neviem presne ci astra alebo vectra.) ma okolo 170 000km.ma s nim problem, zere mu asi liter oleja na 1000km.tusim, ze som niekde citala, ze opel takuto spotrebu oleja "pripusta", ale podla mna sa to sice stat moze, ale nemusi..preto tam volal a chlapici mu povedali, ze tam menili ani presne nevedeli povedat co, asi pretesnili hlavu a tusim rozvody boli menene.tak mu povedali, ze sa motor musi "zabehat" ale ze po 5tis km to bude ok. zda sa mi ich pristup divny, lebo je tam polrocna zaruka na skryte zavady no a cas plynie, ale auto si papka olej stale.najazdil asi 2-3tis km.teda moja otazka znie: je pravda ze po pretesneni auto zere olej??dakujem za kazdy nazor

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: je pravda, ze...?

Piatok, 13. Februára 2009, 22:38

silvia napísal:
ahojte.kamarat kupoval v jednom autobazare opel.(kedze opel nieje moja silna stranka :D neviem presne ci astra alebo vectra.) ma okolo 170 000km.ma s nim problem, zere mu asi liter oleja na 1000km.tusim, ze som niekde citala, ze opel takuto spotrebu oleja "pripusta", ale podla mna sa to sice stat moze, ale nemusi..preto tam volal a chlapici mu povedali, ze tam menili ani presne nevedeli povedat co, asi pretesnili hlavu a tusim rozvody boli menene.tak mu povedali, ze sa motor musi "zabehat" ale ze po 5tis km to bude ok. zda sa mi ich pristup divny, lebo je tam polrocna zaruka na skryte zavady no a cas plynie, ale auto si papka olej stale.najazdil asi 2-3tis km.teda moja otazka znie: je pravda ze po pretesneni auto zere olej??dakujem za kazdy nazor

AUto nesmie žrat tolko oleja......pokial netečie nejaká čast motora....veď to je 10 litov oleja na 10000km,to normálne nieje....nech to rieši ako reklamáciu ako skrytu vadu, čím skorej,lebo inak sa mu to už vyreklamovať nepodarí.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

alfi666

Piatok, 13. Februára 2009, 22:51

Presuvam do pokecu, kedze je to mimo toto forum....

PS: normalne to urcite nieje... a ani tie kilometre niesu origo ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Mireck
Auto: E32 735i, E21 320,
Kraj: Košický

Piatok, 13. Februára 2009, 22:55

Je pravda ze niektore automobilky takuto spotrebu pripustaju ale normalne to nieje. U opla je to vedsinou sposobene stvrdnutymi semeringmi na ventiloch. Po vymene by mal byt pokoj tak na dalsich 100 000 km plus minus autobus :-)
E32 - 735i Alpinweiss
E21 - 320 Čečečervena
EX - E30 - 318i

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Piatok, 13. Februára 2009, 23:00

opel 2.0dti zral prvych cca 5000 fakt liter oleja... ale potom sa ustalila spotreba na cca 0,2/1000.

opel, co uz.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných