... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

dodiki
Autor témy
Auto: E39 540iA M-packet
Kraj: Prešovský

e60 530d r.2004 problem so zvukom

Utorok, 17. Februára 2015, 21:33

Zdravim, potreboval by som pomoc resp. poradit. Mam taky mensi problem so zvukom v aute. Stane sa to ze ked rano sadnem do auta, nastartujem, i-drive mi nabehne ale vsetky zvuky(vsetky vystrazne a zvuk radia) nenabehne. Ako nahle autom trosku prejdem auto sa zohreje. Vypnem motor a po chvili nastartujem tak vsetko nabehne. Ale ked tak urobim hned, ze vypnem a nahle hned nastartujem tak zvuky nenabehnu. Musi auto chvilku postat vypnute. Respektive stalo sa mi aj to ze my zvuk radia nabehol ale neislo ovladat hlasitost ani vystrazne signalizacie neisli a po vypnuti motora zvuk radia isiel dalej aj ked som z auta vystupil a zamkol. Ale po asi minute ked zvuk vypol, odomkol som a nastartoval zase vsetko nabehlo. Vzdy sa to stava iba ked auto dlhsie postoji. Dakujem za kazdu radu.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Re: e60 530d r.2004 problem so zvukom

Streda, 18. Februára 2015, 20:47

dodiki napísal:
Zdravim, potreboval by som pomoc resp. poradit. Mam taky mensi problem so zvukom v aute. Stane sa to ze ked rano sadnem do auta, nastartujem, i-drive mi nabehne ale vsetky zvuky(vsetky vystrazne a zvuk radia) nenabehne. Ako nahle autom trosku prejdem auto sa zohreje. Vypnem motor a po chvili nastartujem tak vsetko nabehne. Ale ked tak urobim hned, ze vypnem a nahle hned nastartujem tak zvuky nenabehnu. Musi auto chvilku postat vypnute. Respektive stalo sa mi aj to ze my zvuk radia nabehol ale neislo ovladat hlasitost ani vystrazne signalizacie neisli a po vypnuti motora zvuk radia isiel dalej aj ked som z auta vystupil a zamkol. Ale po asi minute ked zvuk vypol, odomkol som a nastartoval zase vsetko nabehlo. Vzdy sa to stava iba ked auto dlhsie postoji. Dakujem za kazdu radu.

Skus diagnostiku a tak isto sa zamerat na bateriu a ine problemy ktore s tym mozu suvisiet ( napriklad spomenute vystrazne hlasenia)....
Ake tam mas radio? Velku alebo malu obrazovku? Moze to robit aj ccc/ask modul alebo problem na optickej zbernici...

dodiki
Autor témy
Auto: E39 540iA M-packet

Štvrtok, 19. Februára 2015, 07:42

Mam profesional, velku obrazovku.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Piatok, 20. Februára 2015, 00:15

moze to byt viac problemov ale bez diagnostiky sa s tym nepohnes....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní