... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
TT-SIMIK napísal:Nazdar,nebudem ti tu pisat kokotiny ale snad niesi az tak lavy aby si nerozoznal ci tvoje svetla maju AE(kruzky) alebo nie!!Su len dve moznosti ak mas halogen tak kruzky nemas a ak mas xenon tak ich tam mas!!!Ak by si zalozil temu ze ake ziarovky idu do akych svetiel tak beriem:-)))Takze snad uz prides na to ci ich mas a daj aj vediet nam:-)))
LHKing napísal:TT-SIMIK zdar tak moja otázka smeruje teraz že ako to myslíš s tými parkovacími svetlami ciže ja to chapem tak ze ked zapnem stretávacia tak mi zhasnú krúžky ( AE) ? Ci ako to mam chápať ?
LHKing napísal:Ďakujem konečne som v obraze ... a máš aj nejakú foto v tme aj s stretavacimi ? Pls ak môžeš pošli foto. A demontáž ked budem dávať dole staré tak musí ísť aj nárazník dole či ?
lionlion napísal:Mam otazku ak ked nie celkom k teme. Dnes som si menil vybojky D1S, dal som tam nove Phillips, presne take ake tam boli od vyroby.... a jedno svetlo mi sveti trosku mimo, skusal som ich zamenit medzi sebou a to iste, stare som neskusal a ani neviem ako to bolo predtym ale tusim ze to predtym bolo OK, lebo predtym davnejsie som si nastavoval svetla na regloskope, a nic abnormalne som nepozoroval.
Na ceste to nerobi ziaden problem, ale ked sa postavim k stene, tak lom na tom svetle je trochu rozhodeny-rozmazany + na jednej strane to vytvara akoby farebny flak a na druhej je tmavsie miesto, proste to nieje ono. Najprv som myslel ze vybojka neako zle sadla, ale nic som nenasiel a aj som ich zamenil medzi sebou. To ze to svieti zle, je vidiet aj spredu na plexi, ten odraz nieje taky ako ma byt.
Da sa to neako vo svetle vobec zostelovat, mam namysli vyosenie vybojky, ohniskovu vzdialenost? Alebo co by to mohlo sposobovat?