... všetko o BMW ...
cptObvious napísal:...a co presne ti hovori pre 4er? Je to akurat menej prakticka 3er, ktora netusim aky benefit ma priniest. Kvoli bezramovym oknam vacsi hluk, ziadne miesto na hlavu vzadu, tazsie kvoli vystuham a najkrajsi bonus oproti limuzine- vzdy po otvoreni kufra ti komplet vyvetra tvoju vnutornu klimu. Velmi prijemne v zime.
manowar14 napísal:No o tom mieste v zadu by som nepovedal ze je málo v piatok som si ju bol pozrieť a sadol som do zadu sice meriam len 176 cm ale predajca mal 185 a miesta tam mal celkom slušne. Toto ako problém nevidím kedže deti ešte nemáma kamaráti čo mám nemajú viac ako 185cm
![]()
Neviem presne povedať čo ma láka pre konkrétne auto proste ma priťahujú. Pre 4er hlavne to, že nieje okukaná (nie kvôli iním ľuďom ale mne, napr. aj X6 sa mi páčila ale časom sa mi prestala lebo som ju často videl a mi zovšednela), je športovejšia ale pohodlná.
sysell napísal:
Prave tie 5 dvere su na tom najlepsie na rozdiel.od sedanu tam aj nieco naozaj das.
manowar14 napísal:Netvrdím že prachy niesú problém niesú problem pri tých dvoch modeloch, na 6 mám ale nechcem toľko minúť a až tak sa mi ten predok 6 nepáči. Proste sa mi oba modeli páčia a kufor no myslím že do ňho v pohode zmestím kočík, na väčšie veci je asi kurier alebo dodávka.