... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

bmwtt.sk

maiky
Autor témy
Auto: BMW e90 325i
Kraj: Žilinský

problem predne svetla

Pondelok, 29. Decembra 2014, 01:09

Nazdar chlapi mam e87 xenonove origo svetla a svietia bud uplne dole 2metre pred auto ani to nie alebo moc hore dneska ked som auto daval do garaze tak som si vsimol na garazi ze sa ta vyska svietenia pohybuje poradite mi co s tym?? Jedna sa o oba svetla mozete mi poradit?? Diagnoatika nic nevypisuje

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: problem predne svetla

Pondelok, 29. Decembra 2014, 01:18

maiky napísal:
Nazdar chlapi mam e87 xenonove origo svetla a svietia bud uplne dole 2metre pred auto ani to nie alebo moc hore dneska ked som auto daval do garaze tak som si vsimol na garazi ze sa ta vyska svietenia pohybuje poradite mi co s tym?? Jedna sa o oba svetla mozete mi poradit?? Diagnoatika nic nevypisuje

skontroluj ramienka self levelingu svetiel

maiky
Autor témy

Pondelok, 29. Decembra 2014, 11:50

to su tie senzory na naprave? ze ako je zatazena predna a zadna tak sa nastavia svetla? myslel som si len som ich nekukal a na nete ako nahradny diel ich neviem najst

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Decembra 2014, 13:30

maiky napísal:
to su tie senzory na naprave? ze ako je zatazena predna a zadna tak sa nastavia svetla? myslel som si len som ich nekukal a na nete ako nahradny diel ich neviem najst

jo, su to ony...skontroluj ci su dobre nahodene, nekupuj hned nove ;)

maiky
Autor témy

Pondelok, 29. Decembra 2014, 21:36

A kde su dneska som mal dole lave zadne koleso a nenasiel som to a bola takA koša že som to nehal tak ale aj tak neviem nikde najst nove

PetoK

Pondelok, 29. Decembra 2014, 21:55

Cidla su na PP a LZ ramene, nove treba kupit origo v BMW. Samozrejme najprv diag, co je zle...

maiky
Autor témy

Sobota, 3. Januára 2015, 14:54

praveze vyzeraju v poriadku nwm preco to blbne praveze veccsinou svietia dole ze sa vobec nenastavia

FreeMaroStyle
Auto: BMW 118d M-packet
Kraj: Zahraničie

Sobota, 3. Januára 2015, 22:04

Me jednu dobu v zime minuly rok svetla porad "mrkaly" nahoru a dolu, problem byl jen ve vlhkosti, soli z cesty a nejakeho bordelu v konektrou nebo tom cidle, nevim ktere cistil sem obe zaroven a pak to bylo dobre, poradne vystrikat cisticem, vzduchem, cisticem, trochu wdcka, cistic, vzduch atd :D pak to bylo uz dobre a letos zatim zadny problem.
exVw Corrado 1.8i G6o
exVw Golf IV 1.9TDi PD
BMW 118d M-Paket
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní