... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Branik116i
Autor témy
Auto: BMW 116i
Kraj: Prešovský

Hľadám niekoho z okolia MT kto by pomohol pri kúpe

Pondelok, 17. Novembra 2014, 15:53

ahojte,

rozhodol som sa vymeniť svoje terajšie E87 za toto http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-id5519472.html chcel by som poprosiť dakoho z MT/okolia kto sa opravdu vyzná, či by si nenašiel niekedy cez víkend chvíľu voľného času a nepomohol pri obhliadke. hoci to auto vyzerá dobre, je z bazáru a bojím sa nejakej dobre zamaskovanej skrytej vady... :-k
Keď sa budete snažiť porozumieť celému vesmíru, nepochopíte nič.
Keď sa pokúsite porozumieť sebe, pochopíte celý vesmír.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Hľadám niekoho z okolia MT kto by pomohol pri kúpe

Pondelok, 17. Novembra 2014, 23:38

M packet iba v predu, bez hmloviek a s neoriginal mrezou! cize evidentne nedorobena dorabka alebo maly budget po havarke...?
fake-ove M kolesa(17" sa nerobili), hnusny karbon a dorabane tuzing repro...okrem toho prava strana zrejme bez metalizy :D, ani prah vs blatnik nelycuje
jedinym plusom su sklapatelne sedacky a velka navi...a najvacsi minus je koza bez vyhrevu :)

bohvie co by sme este nasli na mieste :) na takychto autach sa vzdy rad pobavim :)

renegade26
Auto: E91 325D m packet
Kraj: Bratislavský

Utorok, 18. Novembra 2014, 12:00

tak tak s autom bolo urcite nieco robene s m-packetom to nema nic spolocne iba ten predok ja by som osobne take nekupoval

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Utorok, 18. Novembra 2014, 12:29

to auto mal sused od nas z ulice on je tuningovy nadsenec tak preto tie upravy povodne som ho vydaval bez toho predneho m-paketu ale burane som ho nevidel viac info o aute uz neviem ale prvy majitel urcite nebol mal ho asi rok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní