Rad by som s vami zdielal jeden postreh na mojej 330d/150kW. Pri radeni medzi jednotlivymi stupnami mam pocit akoby malo auto tzv. blow off. Skratka mi odfukne. Je to zvuk ako ked si tunners davaju na dizle blow off. Moje auto blow off nema, ale stale tam pocujem odfukovanie.
Mne to zas na jednom 160kw motore (co je identicky so 150kw) sposoboval pripchaty katalyzator.. Robilo tom cim dalej tym viac, az do vybratia.. Potom ticho
na videu to robi hlasno koli vykuchanemu vyfuku... robi to aj mne lebo mam tiez vyfuk bez katov a tlmicov ale v kabine to skor pocujem ako prievam po polroku som si zvykol :)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
pomôže aj donastavenie podtlakovej regulácie alebo tilahla el. aktuátora. - stačí tam ozaj trocha pootočenie na závite až dvoch a zmení sa nábeh turba a s tým aj tento zvukový jav ak to budes dotahovat v smere hod. ručičiek ak pozeráš od blatníka na turbo tak pôjde viac odspodu, no dá sa to aj prehnať a potom robí chujoviny... pohýnanie bude lepšie ak s tým máš problém a nie je to dvojhmota... aj trasenie auta tym čiastočne zmizne