... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

soustek
Autor témy
Auto: E61, E30
Kraj: Žilinský

CIC do e60 před face

Sobota, 1. Novembra 2014, 23:10

Ahojte

Mám na Vás dotaz. Dodělal jsem si do mé e61 CIC, které jsem koupil v Bmw úplně nové, po zapojení vše funguje jen mi nehraje L7, na německých fórtech jsem se dočetl že stačí přehrát sowt zesilovače, nemáte s tím někdo zkušenost?? a další problém je že v nové CIC jednotce je místo VIN samé nuly, a tak je kolonka navigace zašedlá, jak dostat do CIC své vin?? Mám strach že v bmw to nakódovat nepůjde jelikož mám auto předface a tam cic nikdy být nemohlo proto je diagnostika nepustí.

Dokáže někdo poradit??

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: CIC do e60 před face

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 10:58

soustek napísal:
Ahojte

Mám na Vás dotaz. Dodělal jsem si do mé e61 CIC, které jsem koupil v Bmw úplně nové, po zapojení vše funguje jen mi nehraje L7, na německých fórtech jsem se dočetl že stačí přehrát sowt zesilovače, nemáte s tím někdo zkušenost?? a další problém je že v nové CIC jednotce je místo VIN samé nuly, a tak je kolonka navigace zašedlá, jak dostat do CIC své vin?? Mám strach že v bmw to nakódovat nepůjde jelikož mám auto předface a tam cic nikdy být nemohlo proto je diagnostika nepustí.

Dokáže někdo poradit??

Zvuk ti nehra preto, lebo nie je nakodovane a mapy ti nejdu kvoli FSC kodu. Kody sa tam musia nahrat cez diagnostiku, aj zapisat VIN.
Soft zosilnovaca sa neprehrava. Nakodovat sa da bez problemov, datum vyroby sa zmeni aby nabeholo cic namiesto ccc. Chod za niekym co to robi, v cz je ich viac. Sam to asi tazko spravis.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní