... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
bocan111
Autor témy
Auto: E34-520iT+E46-318iT
Kraj: Žilinský

Ako odomknúť auto s vybitou baterkou-E46?-zámka nefunguje!

Piatok, 1. Augusta 2014, 20:09

poprosim o radu... odišla mi baterka úplne!!...ani nema snahu otvarat! ...ano viem, nadvyhnut soferovu klucku a odomknut klucom soferove dvere....ale raz to islo a druhy den, ked som isiel po baterku tak uz ani zaboha! ... predtym v pohode a teraz sa normalne bojim, ze zlomim kluc! .... kazda rada dobra PROSIIIIM!!! ... alebo ako zvonku pripojit 12V cez kable? .... čím skôr prosím... auto surne potrebujem ....dík!!!!

Dopĺňam: - ide o 318i, takže baterka je vpredu pod kapotou
Naposledy upravil/-a bocan111 v Piatok, 8. Augusta 2014, 07:47, upravené celkom 2 krát.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Odomknutie auta s vybitou baterkou-E46

Piatok, 1. Augusta 2014, 21:19

nebude to lahke, musel by si zhodit dekle,nejak sa dostat k altiku,pripojit na neho kabel z nabijačky a ukostrit niekde o kasnu -.......

nechápem prečo všetci máte v prdeli tie zamky vo dverach na kluč...)))))ako nudza je to dobra vec a na E46 kde sa tie zamky seru jedna radost by to mala by povinnost si zamok po kúpe auta skontrolovat,namazat,vymenit...)))nemuseli by sme to teraz riešit....

držím palce..... :thumbup:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

bocan111
Autor témy

Piatok, 1. Augusta 2014, 21:36

TT-SIMIK napísal:
nebude to lahke, musel by si zhodit dekle,nejak sa dostat k altiku,pripojit na neho kabel z nabijačky a ukostrit niekde o kasnu -.......

nechápem prečo všetci máte v prdeli tie zamky vo dverach na kluč...)))))ako nudza je to dobra vec a na E46 kde sa tie zamky seru jedna radost by to mala by povinnost si zamok po kúpe auta skontrolovat,namazat,vymenit...)))nemuseli by sme to teraz riešit....

držím palce..... :thumbup:

Idun napisal:

Ja som nedavno riesil zamok ties ale ja som si zabuchol. Ak ti ide pichnut kluc do zamku tak pravdepodobne si zamok pretocil do polohy ktory ma e46 ak ndma ziadnu stavu a neotvara elektronicky tam ide o to aby si chytil klucku v urcitej polohe a vratis to s5 je to prkotina ktoru malo kto vie. Urcite nemusi rozbijat okno treba sa z tim pohrat a hlavne najst tu polohu.

co Ty na to? mne ten zamok fungoval aj bez baterky len teraz sa zrovna dosral? abo to skusat ako pisal Idun?

dik za radu a nazor...
Stano

bocan111
Autor témy

Sobota, 2. Augusta 2014, 13:26

tak žiadny nápad okrem toho ako zhanat zdvihak, bo je zavrety v aute :-) a a babrat sa v tym deklom? .... a bo si sadnuť na hokerlik ku dveram a skusat to s tou kluckou a klucom 3 hodiny? :-)

scenario
Auto: e46
Kraj: Nitriansky

Sobota, 2. Augusta 2014, 13:36

drak
Auto: bmw 330 ci smg
Kraj: Prešovský

Sobota, 2. Augusta 2014, 13:52

A neviem prečo chceš ísť cez šoférovu stranu dnu keď baterku máš vzadu v kufri..vojdi do kufra vyber ju von nabi a potom odomknes auto :D

bocan111
Autor témy

Sobota, 2. Augusta 2014, 13:56

scenario napísal:

dík...idem skúšať ...ale asi jedine to pojde ako som sa tu vsade docital, tak len cez ten alternator a bo starter ... "+" kabel od baterky... :-(

bocan111
Autor témy

Sobota, 2. Augusta 2014, 13:58

drak napísal:
A neviem prečo chceš ísť cez šoférovu stranu dnu keď baterku máš vzadu v kufri..vojdi do kufra vyber ju von nabi a potom odomknes auto :D

za A.- baterku mám vpredu pod kapotou

za B.- porad ako otvorit aj ten kufor, bo aj to mi pomoze!

dík!

drak

Sobota, 2. Augusta 2014, 14:03

Ej tam je problém? Tak skús sa dostať do auta cez kufor keď sa to dá a tak otvoris prednú kapoto..

bocan111
Autor témy

Sobota, 2. Augusta 2014, 14:07

drak napísal:
Ej tam je problém? Tak skús sa dostať do auta cez kufor keď sa to dá a tak otvoris prednú kapoto..

no jo! len ako do kufra, ha? ... pripajal som zdroj na kabliky od osvetlenia a nic, ved preco by asi aj, ked su od osvetlenia a nie od elektrozámky na kufri ...
bolo by to takto veru fajn pohodlne, len .... :-( a mozno sa tam daju nahmatat nejake kabliky co idu ku zamke, len jak sparcham, tak sparcham nic necitim ....

a do prd... este aj zdvihak mam v kufri !!! ](*,)

a aj vercajk !!! =D>

drak

Sobota, 2. Augusta 2014, 14:18

Tak nič iné ti neostáva len ísť spod auta nato .. a keď aj napojis nabijacku tak necakam hneď zázraky najprv musí trocha dobit až tak niečo otvoris.. a opráv si tie zámky pre druhýkrát aby si nemal o zábavu postarané :D

bocan111
Autor témy

Sobota, 2. Augusta 2014, 20:01

tak po rade jedneho tu clena, zajtra idem na to cez predny naraznik, masku a vrtulu sa dostat ku bovdenom od zamkov kapoty...uvidime! :lol:

bocan111
Autor témy

Utorok, 5. Augusta 2014, 12:10

tak chlapci !!!! .... úplne jednoducho !!! =D> .... sa mi nakoniec nechcelo ani ten predok rozoberať a ešte aj po tom, čo mi môj mladý poradil, že len pod auto a na alternátor "+" kábel nahodiť, mi to nešlo do gebule !!! #-o
... na a tak som pekne krásne zhodil /4 ks šróby/ zadnú lištu na dverách /Touring podotýkam/ s osvetlením ŠPZ a spínačom na servo zadných dverí... napichol cez špendlík správny káblik od motorčeka zámku dverí (BL/GR) ...(modro-hnedý-aspoň teda u mňa tak bolo) .... ťukol na to "+" zo zdroja čo som mal bokom /taký štartovací a bo aj na svietenie/....samo pred tým pripojil "-" na kasňu .... a ajhľa !!! .... "bzunk!" a servo otvorilo zadne dvierca !!! \:D/
10 min robotičky a čistej na hockerlíku pri zadnim kufry !!!! .... juchú !!!! \:D/ =D>
#-o a niekto sa tu bude váľať popod auto a hľadať altík !!!! :shock: ....a to som vymyslel prosím pekne SÁM !!!

](*,)

tak to šírte daľej, bo je to FÉÉÉST jednoduché !!!! ..... :-({|=

POZDRAVUJEEEEEM !!!! :thumbup:

P.S.: a pre mudrlantov, čo tu budú písať, že však cez zámku šoférových dverí otvorím aj bez baterky, tak podotýkam, že takto to nešlo, bo asi zámka je v prde.... ! .... musím vymeniť, ale iba vložku, planžety nechám pôvodné bo mám k tomu 3 kľúče a aj servisný .... [-o<

epi
Auto: e46 FL
Kraj: Nitriansky

Piatok, 8. Augusta 2014, 19:50

bocan111 napísal:
... na a tak som pekne krásne zhodil /4 ks šróby/ zadnú lištu na dverách /Touring podotýkam/ s osvetlením ŠPZ a spínačom na servo zadných dverí... napichol cez špendlík správny káblik od motorčeka zámku dverí (BL/GR) ...(modro-hnedý-aspoň teda u mňa tak bolo) .... ťukol na to "+" zo zdroja čo som mal bokom /taký štartovací a bo aj na svietenie/....samo pred tým pripojil "-" na kasňu .... a ajhľa !!! .... "bzunk!" a servo otvorilo zadne dvierca !!! \:D/

dobreee :mrgreen: :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných