kecinko napísal:No to auto bolo vystavene priamo v AutoPallace Bratislava, aj ked to tam predaval niekto iny, tak hadam by nevystavili stocene auto (aj ked clovek nikdy nevie). Prave preto by som siel skor na prehliaku do MD-Bavaria v ZA.
Presne ma toto zaujimalo, ci neautorizovane servisy, alebo domaci diagnostici vedia o aute zistit to co v neautorizovanom servise. Kolko to cca stoji, pokial by bolo vsetko v poriadku a robili by len diagnostiku?
No nemylme si diagnostiku s historiou :)
-Kvoli diagnostike urcite nepotrebujes do autorizovaneho servisu, to ti spravi hocikto, prezri si ZOZNAM DIAGNOSTIKOV
-Nejaku historiu auta si zistis aj sam cez online databazy, pozri si forum NAKUPNA PORADNA
-Overenu historiu si vsak zistis iba v autorizovanom, vela krat vsak zistis, ze tvoje auto nema ziadu historiu, lebo niektore autorizaky to nevyplnuju, resp. v niektorych statoch vobec, napr. IT
-To, ze si kupil auto v autorizaku, ale vies ze to predavali niekoho ineho auta, tiez nic negarantuje. Autorizaky casto predavaju cudzie auta kvoli spatnemu vykupu (lebo zakaznik si kupil novsie a drahsie auto) a nejako hlbkovo z hladiska historie to nekontroluju, kazdopadne po technickej stranke ho kontroluju
-Niekedy staci zavolat, alebo poslat mail priamo do centraly bmw sk a poziadat o historiu auta cez VIN
-Alebo priamo doniest auto do autorizaku a za vstupnu prehliadku si uctuju od 50e-100e
-Ja som si dal auto skontrolovat v MD bavaria a bol som spokojny.