... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Kovboj
Autor témy
Auto: BMW e36 320i
Kraj: Žilinský

Nefungujuce vytahovanie okna

Nedeľa, 25. Mája 2014, 13:09

Zdravím, neviete mi niekto poradit ako rozobrat dvere a dostat sa ku mechanizmu stahovania okien?

Na vodicovych dverach sa mi stala taka vec ze ked som vytahoval okno tak sa pri zrkadle akoby zachytilo a tahalo mi hore len opacnu stranu az sa sklo skryvilo.
Ked som si to vsimol tak som okno hned stiahol. Teraz je zapadnute v rame dveri a nehybe sa.
Motorcek funguje dalej ale naprazdno. Sklo akoby zosmyklo z toho mechanizmu.

Potrebujem to surne opravit. ](*,)

Dakujem za rady!

Užívateľov profilový obrázok
dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Re: Nefungujuce vytahovanie okna

Nedeľa, 25. Mája 2014, 15:17

vysrobuj si "cuplik" na zamykanie, zhod ramik okolo vnutornej klucky ( smerom k predku uta) potom pod madlom dveri su 2 zaslepky. tie srobovakom vytiahnes a pod nimi su 2 torxy...vysrobujes, a potom uz len chytis tapacir dveri a potiahnes...priprav sa na to ze oblames niektore tie plastove cupliky ( ak chces mozes ich vymenit, ak nie, kasli na ne...ale je mozne ze ti bude potom odstavat a hrkotat tapacir)...no a to je vsetko...potom uz led odpojit stekre od repro a hotovo
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Streda, 28. Mája 2014, 22:29

dethXtreme napísal:
vysrobuj si "cuplik" na zamykanie, zhod ramik okolo vnutornej klucky ( smerom k predku uta) potom pod madlom dveri su 2 zaslepky. tie srobovakom vytiahnes a pod nimi su 2 torxy...vysrobujes, a potom uz len chytis tapacir dveri a potiahnes...priprav sa na to ze oblames niektore tie plastove cupliky ( ak chces mozes ich vymenit, ak nie, kasli na ne...ale je mozne ze ti bude potom odstavat a hrkotat tapacir)...no a to je vsetko...potom uz led odpojit stekre od repro a hotovo

A na 99 % tam bude mat polamane tie biele kocky v kolajnickach....ja som ich ani nekupoval ale ide to pekne uviazat tenkym drotom...aj by som to pofotil ale nechce sa mi otvarat to..ale uz to takmam cca 4 roky a okno beha ako ma :-)

nofearko
Auto: E65 750i LPG

Sobota, 2. Augusta 2014, 06:36

zdravim hosi, kua dnes pred ranajsou mi zapadlo okno, nastastie som nemusel ist do roboty a nehat auto na pospas, tapacir som rozobral a mechanizmus funguje 100% aj s dodatocnym zasunutim (coupe) ale neviem ako to spojit s oknom aby to fachalo, nake tipy?
E65 750i LPG daily
E39 530i weekend
exE36 coupe 320i

nofearko
Auto: E65 750i LPG

Sobota, 2. Augusta 2014, 11:17

tak zhodil som tapacir a zistil som ze ten pakovy system co drzi cele okno nie je jednym ramenom zasunuty, ked som to skusal nasunut aj to jemne zacvaklo ale stale to nic nepomohlo, musim to asi cele rozobrat lebo s bmw cajchom na parkovisku to bolo nic moc :roll:
E65 750i LPG daily
E39 530i weekend
exE36 coupe 320i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní