Nazdar chcem sa informovať ohľadom strešného. Už dávnejšie som si všimol na iných E36 že keď otvoria strešné okno smerom hore tak sa im zdvihne asi tak do 10cm no a mne sa asi tak 1cm. Chýba mi tam niečo? Alebo je to nejaký iný typ že sa proste nedá tak otvoriť ? Dosť mi to vadí. A v tomto smere som úplne mimo takže kto vie nech povie názor. Vďaka
Naposledy upravil/-a Sonny v Piatok, 4. Apríla 2014, 20:14, upravené celkom 1 krát.
Ružomberok - Sport E36 Coupé
___________________________________________________________ If you don't build it...Its not yours!
Usudzujem, že máš na mysli asi vetračku keď sa zadná časť šíbru podvihne hore. Celkovo na E36 sa nejak extra nevyklápa ( v porovnaní napr. s E30 no tam je šíber trochu iný ) no 10 cm sa mi zdá dosť prehnané. Teda ak myslíme na to isté :) skús to odfotiť a budem(e) múdrejší
:) :) :) Neviem ti povedať :/ ... ja som mal raz taki problem ze mi nesiel zatvoriť 200 KM od domu a začalo pršať no mna skoro jeblo som chytil odtrhol kable a napojil to na svetlo zavrel som a spokojne domov
FucK WomaN . I LovE My BMW :)
BMW E39 525tds :) EX:Volkswagen Vento 1,8 55KW BMW E36 Compact 316i 1,6 75KW