... všetko o BMW ...
Qickface napísal:Zdravim pani som tu new a pokukavam po danom auticku len by som chcel vediet na co si mam davat bacha predtym som mal vectru takze o bmw viem tak ***..nechcem ziadny zazrak len aby som nemusel hned tlacit po kupe do toho eurace samozrejme nepocitam filtre olej atd..idem mi hlavne o motor a napravu ...studujem tu na fore uz asi tyzden ale nenasilel som toho vela niesom ziadny pirat byvam v malom meste takze naftu by asi nemalo zmysel kupovat .. a momentalne som v GB a auticko planujem kupovat v juli takze zhromazdujem informacie dakujem za kazdu infosku prajem pekny den :-)
PS sorry za gramatiku pisem z mobilu
- najčastejšia vec čo odchádza na bmw sú práve nápravy, kedže tie nie sú konštruované na naše cesty...
a potom klasiky troška hrdze, tesnenia, atď... všetko sa dá porobiť... nedaj sa odradiť rečami ako drahé diely a pod. sú to blbosti ... a plus skôr sa pozeraj na to čo všetko je vo výbave keďže bmw mali aj v tejto rade dosť vychytávok...
držím palce pri výbere...
. co sa tyka motora vela som cital na foru aj celkovo na nete ze m43 je spolahlivejsi ale ide mi o to ze na nete ich neni vela auto planujem kupovat tak koncom juna a modlim sa aby nieco bolo ..no lenze aj ked je........ tak vybava"social"...... co sa tyka dielov to sa isto odradit nedam lebo v tom nemam problem zohnat nieco nahradne ci uz nove alebo pouzite poznam par dobrych ludi ktory nemaju nudzu o diely naprav sa bojim asi najviac tak ale co chcem od 12-14 rocneho auta do teraz som jazdil na vectre b 96rocnik a bol som spoko.. akurat som nasetril nejake susne v UK tak chcem nieco lepsie do 4000eur viem ze to neni vela a ani od toho vela necakam ale vzdy som chcel bmw asi ako kazdy 
jozko2828 napísal:inak to je krásne, chalan tu jasne napíše, že chce štvorválec... a ty mu zabiješ 323i... ok no, kult 6valcov tu proste prevláda hoci silne pochybujem, že ak bude jazdiť len mesto tak tá spotreba bude "vtipná"...ale ok...no... apropo manual, sportsitze a mlf volant je akože výbava ?
neblázni... to je tak lepší základ ale od výbavy to má ešte dosť ďaleko...