čaute :)
tricku mám skoro mesiac, príbeh som si tu robiť nechcel lebo by som sem nemal čo vešať ale rozhodol som sa predsa ho spraviť pretože to bude jednoduchšie ako zakaždým posielať SS alebo zakladať ďalšie témy
e30 bol môj detský sen tak isto ako Ferrari F430

Keď som začal pokukovať po autách, založil som tému aj tu na BMWklube. Riešilo sa v nej nejaké funglátko asi do 10 000 €. No čím viac som sa pozeral po fóre zistil som, že tricka nie je až tak zložité auto a aj náhradné diely (väčšina) je cenovo dostupná. Od novéo auta som ustúpil a začal hľadať tricku. Pozeral som po internete asi rok. Auto som začal potrebovať čím ďalej tým viac hľadani naberalo na intenzite, začalo vypisovanie predávajúcim. Chcel som benzín, no na fóre som našiel asi dva príbehy o 324d, že je to dobré vozítko do mesta a čo sa týka spoľahlivosti nehovoriac.
Začal som teda pokukovať po všetkých motorizáciách, našiel som dve tricky bez turba, jedna biela a druhá, ktorá je už moja:), na internete bola už pol roka, písal som si z jej majiteľom a medzi reči mi povedal, že aj keď mám vyhliadnutú inú nech ju aspom prídem pozrieť. Bola to chyba zaľúbil som sa do nej nevedel som zaspať. Po prebdenej noci som si povedal, že musí byť moja, a už aj je:)
Chcel by som sa poďakovať jej bývalému majiteľovi koumakovi, že sa o ňu staral s láskou. Motoricky autu nič nie je, interriér skoro bezchybný. Dokonca sa mi bude o ňu starať ak bude môcť a ak bude nejaký problém.
Výbavu neviem ako sem dám, ale má okná a zrkadlá v elektrike a to je v podstate všetko :)
Do aut som úplný laik. Viem zmontovať skriňu, vymeniť doma žiarovku (aj neonku)

. Čiže aj to je jeden z dôvodov prečo zakladám príbeh, ak budete vedieť dúfam poradíte.
Na aute by som chcel porobiť resp. chcel dať porobiť pár vecí. Chcel by som odstrániť prahy (podbehy?? neviem presne ako sa to volá), chcel by som dať čierne bočné lišty a lišty v nárazníkoch, znaky na kapotu a na kufor. Dať si zapísať kolesá do TP, nechcem riskovať, ďalej chcel by som dokúpiť lipko či ako sa to nazýva. A viac ma nenapadá lebo tricku nemám pred očami.
Pridávam fotky z inzerátu
Hodili by sa jej čiene lišty po obvode a v nárazníkoch a chrómové ľadvinky?

- DSCN7892.JPG (56.18 KiB) 4064 zobrazení