DAKUJEM ALE NEPOMOHLO

POSIELAM ODPOVEDE:
1. na diagnostike nic neukazuje
2. alternator uz bol na repas a aj pred repasom fungoval spravne a svietilo to aj predtym aj potom
3. dobija na 14.1 V
4. nepomohla ani nova baterka
5. skontroloval som positky vsetko ok
6. svorky na baterke vycistene
5. premeral som modry kabel na alternatore az do pristrojovky - prechod ma a neni ani seknuty o kostru
6. skusal som kabel z alternatora nahradit inym a nic
7. skontroloval a precistil obe konektory na budiky .nic
8. hladal som chybu v kabloch pri poistej skrinke kedze kostra od alternatora na napichovacke vedie cez poistku ( zeleny kabel)
9. zapol som na palubnom aby mi ukazovalo dobijanie a tak presiel cez 50km no stale sa to drzalo aj pri zapnutycvh spotrebicoch na 14.1
V 6 bode ked som prehodil modry kabel z altika do budikov inym kablom mi kontrolka zhasla vypol som auto a nastartoval - ZHASLA ale este skor nez by sa auto nastartovalo proste zhasla spolu z inymi kontrolkami ako je napr. zhavenie .. potom som modry kabel vratil opet na svoje miesto a fungovalo to tak ze to zhaslo ale este nebolo nastartovane ... akonahle som odpojil bateriu a zapojil ju spet tak to zas svieti stale

ma este niekto daake napady ?? hoc blbe sem z nimi myslim ze bude chiba niekte v kabloch ale kde ju hladat ..alebo nejde to cez daaku vyhodnocovaciu jednotku ?? dakujem