... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:predajca na airbag upozornil, vraj to neriesil...(yea, sure...)
o O-ringu vieme, ta opravna sada by bolo riesenie v pripade potreby
kazdopadne ak sa podari, tak sa na auto pojde pozriet sam velky pan semtex osobne...
ja som len chcel, ze ci ju niekto nepozna
EDIT: podla mna je ta vybava dost slusna, hlavne tie masazne a odvetravane sedacky![]()
z tych prudko pouzitelnych chyba CA, HUD, webasto (ale benzin sa aj tak v pohode zohrieva)
este nieco?
ale stejne chalan chcel sedmu s poriadnym benzinovym motorom(predtym mal 750iL) a dotahovanim dveri :)
PavelKedro napísal:ja bych to nechcel už to je také vyžité, teda takým mam dojem z toho auta
PeqpeK napísal:vcera sme to auto videli a je to kybel...mozno ak ho da za 5, tak ho chalan zoberie
DrakulaVladimir napísal:5+5 a je pojazdne ne ? :)
PeqpeK napísal:tak pojazdne je, ale od popisaneho stavu ma velmi daleko
PeqpeK napísal:tak pojazdne je, ale od popisaneho stavu ma velmi daleko
voMacK napísal:Cize dalsia E65, co skoncila v rukach vidlaka, co chcel robit machra pred dedinskymi kurvami a zistil, ze nema na servis....what a surprise!![]()
Poznámky:
STK + EK do 2015, TOP stav, vozidlo ma nove predne + zadne brzdy / kotuce+cidla+platnicky/, nove zimne pneumatiky dunlop RUNFLAT, novy olej + filter v automate, novy olej v motore, nove napravy, komplet pretesneny motor, nove sviecky, nove odvetravanie motora, nove xenonove vybojky, po velkom servise..bez dalsich investicii