... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

HonzaK
Autor témy
Kraj: Bratislavský

nákup BMW cabrio

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 10:05

Dobrý den,
vybírám mezi těmito dvěma auty:

1)http://auto.bazos.cz/inzerat/29461382/BMW-E36-320i-LPG-Cabrio-Kabriolet.php

2)http://auto.bazos.cz/inzerat/29673992/BMW-cabrio-20-i-150-ps.php

můžete mě říct, které je dle Vás lepší.
Požadavky: moc velké nemám, budu s tím dojíždět do práce - denně 40km. Nebudu dělat tuning, ani s ním nikde závodit. Jde mě o to, aby auto vydrželo a já do něj nemusel lít další peníze. Je mě jedno jestli plyn/benzin.

které doporučujete ?

děkuji, Honza

msakac33

Re: nákup BMW cabrio

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 10:08

urcite by som cabrio s plynom nekupil, to je riadny smrad ak ides po meste v kolone s otvorenou strechou #-o

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 10:31

msakac33 napísal:
plynom nekupil, to je riadny smrad

nekecaj... ked je to dobre nastavene tak to nesmrdi, ani nemas sancu zistit ze LPG je v aute namontovane...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

sineDko
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 10:45

.
Naposledy upravil/-a sineDko v Nedeľa, 17. Apríla 2016, 14:07, upravené celkom 1 krát.

msakac33

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 10:45

mys_iak napísal:
nekecaj... ked je to dobre nastavene tak to nesmrdi, ani nemas sancu zistit ze LPG je v aute namontovane...

ale citit, hlavne pri startoch a s vetrom v zadku [-X

maniaczv

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 10:54

to citit aj benzin nie ? ?? nieje jedno co tam smrdi ? to chvilu ...

HonzaK
Autor témy

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 11:19

borci prosím k tématu, jsou to střepy, nebo kvalita ? :D

maniaczv

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 11:49

to prve ma slusnu vybavu predna maska je PredFC vyzera aj naraznik ... svetla predok zadok humus :D blatniky su PoFC ..a auta po 97 nemali tiez uz siroke oterove listy na dverach ??
to druhe ..vyzera povodnejsie interier bude asi spinavy ason tie boky co kusok vidno .. trt vidno na foto ... ale aspon sedi kapotaz podla roku :D no taketo veci riesit pri tak starom aute a cene ...
podla fotiek sa da ale prt povedat o tom aute ake je ....treba vidiet ...

Užívateľov profilový obrázok
Hugino
Auto: E61&E70

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 11:52

To prvé je nejaký zlepenec, lebo masku má predFL a blatníky má poFL. Trochu zamrzia tie tuzing svetlá ale má to zasa klímu. To druhé vyzerá na fotkách krajšie, disky má krajšie ale asi to nemá klímu ( neni to tam dobre vidiet). Asi tak :wink:
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

HonzaK
Autor témy

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 17:37

děkuji oběma za odpověďi.
Tak jsem se spíš rozhodl pro to LPG. http://auto.bazos.cz/inzerat/29461382/B ... riolet.php
Majitel píše, že je do něho sypal dost peněz a dle popisu, je udržované...
Jinak je dovezeno z Německa. Má otázka je jestli se podle VINu bude dát zjistit celá historie toho auta, nebo jestli, když toto auto zavezu do autorizovaného servisu BMW mě zjistí jeho skutečný stav. Nevím jestli mám totiž všemu věřit co majitel píše.
Má představa je, že jak ho koupím, hned budu jezdit a nebudu do něj sypat peníze, majitel píše, že je vše vyměněné (filtry atd.) když si přečtete popis, napadá Vás něco do čeho bych musel vrazit prachy, nebo je to auta plně pojízdný bez nutnosti dalších oprav.
Přiznám se, že autům zas tolik nerozumím, proto bych byl rád, kdybyste mě Vy odborníci, zde poradili :)

dunaj6

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 18:17

za odbornika sa nepovazujem... ale tu je tema na overenie, je to pre SK ale myslim ze ked pohladas niekde tak najdes podobne veci aj pre CZ

bmw-nakupna-poradna/overenie-km-vin-ko-rady-pred-kupou-auta-t70159.html

ale pisem sem hlavne preto, ze podla popisu nezistis ani ty, ani nikto tu v akom stave to auto je... takze byt na tvojom mieste urcite zoberiem pri kupe niekoho zo sebou kto vie co vsetko ma skontrolovat pripadne to niekde hodit na zdvihak a pozret co a jak...

este tu mas jeden link, ktory stoji za precitanie

bmw-nakupna-poradna/rady-pri-kupe-bmw-t3430.html

a co sa tyka toho ci ti povedia v servise... servisne zaznamy ktore boli robene v BMW v CZ, ak boli robene tak ich tam mat budu podla VIN to, ci maju nejaku "medzinarodnu" databazu kde su servisne zaznamy z nemecka neviem ale skor by som dal na to ze nemaju...

a na tom aute ta vzdy nieco prekvapi.. neni predajca ktory by ti povedal uplne vsetko.. vzdy ti nieco zataji, zabudne povedat alebo to nebude povazovat za dolezite a ty budes mat potom prekvapenia.. ale na take veci sa vacsinou prichadza dost skoro po kupe.. ale samozrejme ti casom moze odist hocico a o tom nemusel vediet uz ani predosly majitel... predsa len to auto ma svoje roky ;)

HonzaK
Autor témy

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 18:26

děkuji za odpověď.
No já sem si zjistil, že v okolí auta je autorizovaný servis BMW, takže to vidím, že ihned to auto zavezu tam, a tam ať ho komplet zkotrolujou a sami mě řeknou jestli je ok, či ne. Ti budou vědět asi víc, než kdybych s sebou vzal kamaráda automechanika.

HonzaK
Autor témy

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 18:28

jinak na ofic. stránkách nějak nemůžu ten model najít (E36 320i )
pomůže někdo ? :D

http://www.bmw.cz/cz/cs/

dunaj6

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 18:32

kamarat je kamarat :D mechanik v bmw je stale len mechanik v BMW, ja byt tebou by som zobral aj kamarata aj siel do bmw :D

a zase raz som si nie isty, ale podla mna e36 na oficialnych strankach uz davno nie je :D

HonzaK
Autor témy

Štvrtok, 26. Decembra 2013, 19:11

dunaj6 napísal:
kamarat je kamarat :D mechanik v bmw je stale len mechanik v BMW, ja byt tebou by som zobral aj kamarata aj siel do bmw :D

a zase raz som si nie isty, ale podla mna e36 na oficialnych strankach uz davno nie je :D

jj není tam :D ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní