... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Martin46 napísal:a to znizenie spotreby je BLUD:)) uplny totalny, mozno iba na display BC
pepo286 napísal:co ja viem ... tak chipom sa spotreba moze zvysit aj znizit podla jazdneho stylu
znizi sa v pripade ze jazdis rovnako svizne ako pred chipom = rovnaka akceleracia, cize nevyuzivas naplno novy vykon ...
ak napr bez chipu ides 1,2,3 furt plny kotol ... tak s chipom ti to zozerie viac ale budes rychlejsie akcelerovat (budes skor na 100kmph)
tot moj nazor
pipo81 napísal:ale mna nezaujmala spotreba 1l hore dole ale či tam netrpia neake casti na motore, lebo som pocul, že turbo je tam dosť namahane
pipo81 napísal:ja som mal 320d 100kw....cipoval som ho ked malo 50.000km...teraz ma 150.000km a vsetko funguje skvele, zatial ziadny problem...trisky, turbo vsetko O.K.....robil mi to kamos ktory sa tym zivi profesionalne, vykon zdvihol na 121 kw a krutiak o 100 hore. Bol to neskutocny rozdiel....auto chodi vynikajuco a spotreba je asi 0.5l dole. som z Martina ak mas zaujem kludne sa mi ozvi cez SSmá niekto skusenost z nacipovaním tohto motora 320d 100kw E46, či pritom moc netrpí turbo, alebo iné súčasti motoru