Lubyyyk napísal:Zdravím mam takú otazku urcite viete kazdy kto ma e36 coupe ze zakladna výbava audia neni moc potešujúca pre uši šofera čo sa týka kvality všetko tam mam od výroby a ked dam troska volume ma to dost nekvalitný zvuk čo by ste mi poradili nove repro? alebo len daky subwoofer do kufra ? nepotrebujem mat uplne super audio ale predsa len nech je to troska na urovni co sa tyka zvuku dik za rady
Myslim ze to vie kazdy ze BMW v case vyroby E36 riesilo hlavne radost z jazdy ako hifi:).., ale tato skutocnost sa da lahko napravit jednoduchou vymenou repro a samozrejme adekvatnou kabelazou k nim.., dopredu ti uplne staci overena kvalita a fakt ze tieto repro hraju dobre aj bez silnejsieho koncoveho stupna (zosika) napr. tieto:
Hertz DSK 130 alebo
Hertz EV 130 a dozadu sa daju nacpat aj 165ky, ktore uz vedia preniest aj nizsie (basovejsie) frekvencie ako
Hertz DSK 165 alebo
Hertz EV 165. Doporucujem aspon tie DSKcka:).., podla tvojho popisu nie si az tak narocny posluchac takze pocitam ze nemas svoju hudbu napocuvanu pri nizkych frekvenciach, ktore sa v aute velmi stracaju co by znamenalo ze by si nepocul niektore tony vo svojich skladbach.., takze SUB ries az potom, lebo zmena bude markantna:))