... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

MateX3
Autor témy
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Zvolávačka USA/Čína

Utorok, 24. Septembra 2013, 16:20

Možno to tu už bolo, ale... opakovanie je matkou múdrosti.
Podľa info sa to netýka Európy (neviem prečo iba CN a USofA)
http://automoto.cas.sk/clanok/192692/po-cine-bmw-zvolava-rad-5-aj-v-usa

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Zvolávačka USA/Čína

Utorok, 24. Septembra 2013, 16:32

s tymto maju problem ale aj E60 vyrobene pre EU trh. Vieme mininalne o dvoch, kt. s tym mali problem [jedna bola moja].
Simik spominal, ze sa s tym stretava u E60 casto. A bol to on, co mi poradil, kde bude problem za co mu touto cestou opat dakujem :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Užívateľov profilový obrázok
SseNno
Auto: G01 LCI
Kraj: Žilinský

Utorok, 24. Septembra 2013, 23:21

Mozno aj ja som jeden z pripadov... Prestalo fungovat komplet zadne prave svetlo.. Bolo to sposobene zrejme studenym kontaktom spolocneho zemniaceho pinu, v mieste kde sa nacvakava konektor do patice pre ziarovky... Ten minusovy PIN nezvladal tolko amerov a uplne odhorel...

Kupil som novu paticu, novy konektor kedze bol slusne obhoreny a niekolko tych dutiniek do konektora, neviem ako sa to vola :) vyslo to do 30 EUR... a zasa svieti jak das
F48 18d xDrive
E60 535d LCI

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 28. Septembra 2013, 08:30

Ja som ten druhy pripad, co spominal voMacK, takisto mi to odpalilo a uzem. pin bol obhorety. Servisak (non-BMW :mrgreen:) mi jdnoducho prepojil uzemnenie s paticou drotikom a svieti to ako nove. Vypytal odo mna 5 EUR :mrgreen: A tiez to bolo prave zadne svetlo, pozrel mi aj lave a hovoril, ze to je O.K.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných