... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

dafo240
Autor témy
Auto: BMW 320D 110kW
Kraj: Banskobystrický

BMW 320d E46 110kW UPLNA STRATA TAHU

Štvrtok, 12. Septembra 2013, 22:07

Ahojte. Mám takýto problém. Kamarat vcera kupil hore uvedene BMW rocnik 2003. Vsetko slo ako ma,motor ma krasny, tichy zvuk bez najmensich rusivych pazvukov. Skratka ide krasne. Ma najazdene 257 tisic KM. Problem nastal dnes, ked sa bol trosku povozit, odrazu turbo netlacilo nic. Proste prestalo tlacit a auto sa ledva ledva kotulalo. Po opakovanom nastartovani sa nic nezmenilo. Auto neslo. Prisli sme domov, nechali auto postat, sli sa znova previezt,auto slapalo ako hodinky asi 10 km. Zastali sme v mototechne, auto ostalo bezat a ked sa asi po3 minutach znova pohli, auto opet stratilo uplne cely tah..ani turbo nebolo pocut ako piska ani nic..proste turbo netlacilo nic.. Nedavno sme sli znova auto skusit, nabehali sme 30km auto tahalo bez chyby ako blazon a nic sa nestalo a tak sme aj dosli domov.. Takze ked to zhrniem, niekedy znicoho nic auto strati uuplne cely tah.
Vie niekto poradit v com by mohol byt problem? DAKUJEM

Užívateľov profilový obrázok
Lewelboss
Auto: M550d
Kraj: Banskobystrický

Re: BMW 320d E46 110kW UPLNA STRATA TAHU

Piatok, 13. Septembra 2013, 00:32

Bez diagnostiky tu tazko najdete pomoci..

Typujem ze v nej bude napisana chyba, pretoze taketo vypadky nezvyknu byt len tak z nicoho nic a tiez samoopravitelne.
Ak nie tak potom pomerat veci, ktore su pre vykon potrebne.. :wink:
F10 M5
E46 330CD
E82 120D
F10 M550D
ex E60 535d Manual

Ride or DIE !

DDCpowerUP CHIPTUNING, Meranie vykonu...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných