... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Tomi988
Autor témy
Auto: Bmw E60 530d
Kraj: Košický

Predna smerovka

Nedeľa, 1. Septembra 2013, 11:38

Zdravim..predchvilou som kupil e60 530d a uz mi aj odisla predna smerovka...a ráád by som vedel ci sa to dá nejako opravit, teda vymenit alebo ako nato?
sorry ze sa pytam take kktiny :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Predna smerovka

Nedeľa, 1. Septembra 2013, 12:01

Predpokladam, ze ziarovku si vymenit skusal hej? :-s
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

geniusx
Auto: BMW E60 530dA 2004
Kraj: Nitriansky

Streda, 4. Septembra 2013, 15:59

Chalani, nikde som to tu nenašiel tak skúsim popísať môj problém. Raz za čas mi pravá smerovka začne blikať ovela rýchlejšie ako štandardne. Samozrejme je to sprevádzané aj zvukom (tikaním) ,okrem toho som spozoroval že zadná pravá vtedy nefunguje vôbec. Myslím že to súvis má, ale žiarovky a poistky sa skontrolovali, kontakty vyzerajú byť tiež OK. Stretol sa s týmto dakto? No a keď už, V menu iDrive sa mi nedá ísť na RDC? Proste táto položka sa akoby deaktivovala. Videli ste už toto? :)

Vďaka za odpovede.

Auto je BMW E60 2004 3.0D

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 5. Septembra 2013, 09:30

geniusx napísal:
Chalani, nikde som to tu nenašiel tak skúsim popísať môj problém. Raz za čas mi pravá smerovka začne blikať ovela rýchlejšie ako štandardne. Samozrejme je to sprevádzané aj zvukom (tikaním) ,okrem toho som spozoroval že zadná pravá vtedy nefunguje vôbec. Myslím že to súvis má, ale žiarovky a poistky sa skontrolovali, kontakty vyzerajú byť tiež OK. Stretol sa s týmto dakto? No a keď už, V menu iDrive sa mi nedá ísť na RDC? Proste táto položka sa akoby deaktivovala. Videli ste už toto? :)

Vďaka za odpovede.

Auto je BMW E60 2004 3.0D

pozerali ste aj kabelaz do toho zadneho svetla? konektor je tiez ok? skus tu ziarovku uplne vymenit, nie ju len kontrolovat...
s tym RDC ti asi nepomozem...napichnute si to mal?

geniusx
Auto: BMW E60 530dA 2004
Kraj: Nitriansky

Piatok, 8. Novembra 2013, 10:01

Kabeláž skontrolovaná, diagnostika nič :( . Samozrejme žiarovky som povymieňal. Stretol sa niekto už s tým RDC? Teraz mi auto neustále hlasi defekt, tlaky v kolesách sú identické.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných